samarbeidspartnere
67
0

Vi i Hardworkout brennerfor trening, kosthold og helse, og ønsker å hjelpe deg til å gjøre best mulig valg på veien mot en sunn og sterk kropp. Her er våre samarbeidspartnere.

Hardworkout.no har i løpet av kort tid vokst seg til å bli en av landets største nettsider innen sin sjanger; trening, kosthold og helse. Vi er genuint interessert i alt som kan bidra til å bedre folkehelsen, og til å få deg til å bli en best mulig versjon av deg selv. Om det er å sette ny PR i benkpress, være i stand til å gå 30 minutter i raskt tempo, eller bare fungere helt optimalt i hverdagen, er opp til deg og dine mål og forutsetninger, men vårt mål er likevel det samme.

I løpet av nettsidens drift har vi gjennomført en rekke produkttester og satt opp flere topplister som skal hjelpe deg til å gjøre de beste valgene i jungelen av alle produktene der ute. Butikkene vi linker til har vi valgt på bakgrunn av troverdighet, utvalg, kompetanse og tilbakemeldinger fra kunder. Hardworkout.no driftes gjennom en marginal inntekt gjennom hvert kjøp som gjøres gjennom disse linkene, og derfor håper vi at du benytter disse dersom du bruker topplistene våre som referanser. Dette går ikke ut over deg som kjøper, og du betaler akkurat den samme lave prisen som står nettbutikken. Arbeidet med topplister er svært krevende, og vi setter derfor enormt pris på at du benytter deg av de.

 

Våre samarbeidspartnere 2019

Oversikt – Hovedsakelig kosttilskudd

 • Kost1.no
  Kost1.no har over 10 år med fornøyde kunder innen helse, trening og velvære. Sortimentet omfatter Kosttilskudd som proteinpulver, fettforbrennere, økt energi, vitaminer, BCAA, vektøkning, sunn mat som dressinger, proteinsjokolader, pannekaker, testosteron boostere, treningsklær og treningsutstyr.
 • Gymgrossisten.no
  Gymgrossisten.no er Nordens ledende og største nettbutikk for kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Vi selger varemerker som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant og Chained Nutrition. Gymgrossisten.no har siden 1996 vært det selvsagte valget for både mosjonister og elitesatsende atleter som vil ha produkter av høyeste kvalitet. Gymgrossisten.no er en del av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB, er sertifisert av Trygg e-handel og har fri frakt over 500 kr, gratis retur samt prisløfte.
 • Proteinfabrikken.no
  Proteinfabrikken er en av Norges største nettbutikker for helsekostprodukter og kosttilskudd for sport, slanking og vekttrening. Visjonen til Proteinfabrikken er å levere høy kvalitet og næringriktige produkter for aktive og helsebeviste personer.
 • Extremefitness.com

  Extremefitness.no er en nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen kosttilskudd, sportsernæring, treningsklær og treningsutstyr. Extreme Fitness startet opp med butikk i Trondheim sentrum i 2007, og nettbutikken har vært i drift siden 2010. I tillegg til stort utvalg av produkter med god kvalitet og lav pris er vi opptatt av å tilby kundene rask levering og god service.

 • Bodylab.no
  Bodylab Nutrition – Markedsledende kvalitet direkte til forbrukerenBodylab Nutrition er en dansk, privateid bedrift i NutriNord konsernet. Bodylab Nutrition er markedsledende innenfor utvikling og produksjon av velsmakende og funksjonelle sportsprodukter og kosttilskudd. Hos Bodylab Nutrition jobber de intenst for å sikre at kvalitet og service er på topp – og det gjelder hele forløpet, fra innkjøp av råvarer til kunden mottar de ferdige varene. Selvom Bodylab har lave priser, går de ikke på kompromiss – hverken med kravene til kvalitet eller til den service som ytes til kundene.
 • Maxulin.no
  Maxulin er et nytt produkt på markedet og er spesielt utviklet for menn.Maxulin er satt sammen av ingredienser som kan bidra til å forebygge de negative konsekvensene som følge av et lavere testosteronnivå.
  Testosteron har nemlig direkte påvirkning på muskelmasse, styrke, energi, sexlyst og -evne, samt forbrenning.

 • Pharmapolar.no
  Pharmapolar tilbyr norskprodusert helsekost rett fra vakker nordisk natur. Kunder kan være trygge på at alle Pharmapolars kosttilskudd er fremstilt av råvarer av aller beste kvalitet. Kosttilskuddet Polarin inneholder både næringsrike fiskeproteiner og en helt unik kombinasjon av vitaminer og mineraler, som hjelper deg til å ta vare på musklene dine og få mer overskudd i hverdagen. Tusenvis av nordmenn har oppdaget Polarin og fått en ny hverdag med sunne vaner.
 • Vita.no
  VITA.NO er en norsk nettbutikk hvor man finner alle produktene man kjenner fra VITA og VITA EXCLUSIVE kjeden. Kunden kan skjemme seg bort og velge mellom tusenvis av produkter innen hudpleie, hårpleie, make-up, duft, kroppspleie og helsekost!

 • Weightworld.no
  WeightWorld har siden 2005 hjulpet menn og kvinner i hele Norge med at komme nærmere deres idealvekt. Varemerket er velkjent i Norge, servicen er høy og produktene av aller beste kvalitet.
 • VitaMail
  Vitamail har siden 2009 vokst frem til å bli en av de ledende aktørene på det norske helsekostmarkedet. De har i dag over 150.000 kunder i hele Norden.
  Siden dag én har Vitamail sitt fokus vært rettet mot å utvikle nyvinnende kvalitetsprodukter, bestående utelukkende av naturlige innholdstoffer – med en dokumentert positiv effekt i kroppen.Vitamail leverer kosttilskudd for alle delene av livet, og å holde seg frisk og i god form har aldri vært enklere. Vitamail ønsker med sine produkter å hjelpe deres kunder til en bedre hverdag. Og det skal være enkelt;  du kan pause, stopp og starte abonnementer når du vil!
 • VitaePro.no
  VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd og inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen. VitaePro inneholder naturlige, sterke antioksidanter! VitaePro inneholder også noen av naturens sterkeste antioksidanter. Antioksidanten astaxanthin er hele 6.100 ganger sterkere enn vitamin C, mens lutein og zeaxanthin er respektive 3.800 og 2.400 ganger sterkere enn vitaminet*.

 

Oversikt – Hovedsakelig sportsutstyr

 

 • Sportsdeal.no
  SportDeal er en spennende og hurtigvoksende aktør inne sport- og fritidsmarkedet!
  Nettbutikken SportsDeal ypper seg mot gigantene i sportsbransjen som XXL, G-Sport, Oslo Sportslager og Fjellsport!Varesortimentet til SportsDeal spenner over nesten 28 000 artikler med fritidsklær som en klar ener. SportsDeal selger bl.a. merkene Kari Traa, Norønna, Bjørn Dæhlie, Bergans og Peak Performance. SportsDeal vokser hurtig og omsetningen har økt med 64% fra oktober 2016. Kundeservice er avgjørende for en god opplevelse og selskapet satser sterkt på en god dialog med sine kunder via chattelinje, epost, Facebook og Instagram.
 • Milrab.no
  Milrab har i løpet av kort tid vokst seg til å bli en av de ledende butikkene innen taktisk utstyr, forbrukerelektronikk og prodileringsutstyr. De har vunnet en rekke priser for sin meget solide drift, og var i år (2019) finalist til tittelen “Årets nettbutikk”. Sjekk utvalget og prisene til Milrab om du skal kjøpe deg pulsklokke.
 • Outnorth.no
  Outnorth er en nettbutikk som selger produkter til tur og reise. Vi fører de skandinaviske varemerkene som vi mener har best funksjonalitet, kvalitet og design. Outnorth ble lansert i desember 2005, men virksomheten kan spores helt tilbake til 1926. I 2009 var Outnorth det første foretaket som mottok utmerkelsen “årets e-handlare” i kategorien sport og fritid i PriceRunners store forbrukertest.
 • Sportamore.no
  Sportamores visjon har fra starten vært å tilby markedets bredeste merkevareportefølje, det mest fullstendig sorterte sortimentet og kunne tilby best mulig service. Vår idé er enkel, så lenge vi ikke starter fysiske butikker, kan vi i stedet konsentrere seg om å velge de aller beste produktene på markedet og samtidig tilby dem til markedets beste forhold.- Gratis frakt og gratis retur
  – 30 dagers åpent kjøp
  – Prisgaranti på alt
 • Gorillasports.no
  Gorilla Sports er en anerkjent europeisk merkevare innen treningsutstyr i høy kvalitet. Selskapet ble grunnlagt i 2005 av personer med lang erfaring innen denne bransjen. De aller fleste produkter du finner hos Gorillasports, er av eget design og produseres på våre egne fabrikker. Mange av løsningene er patentbeskyttede og kjennetegnes ved sin funksjonalitet, robusthet og slitestyrke.
 • Kjell&Co.no
  Kjell & Company har Nordens bredeste sortiment av tilbehør til hjemmeelektronikk. På Kjell.com finner du alt du trenger innen nettverk og smarte hjem, elektronikk til hjemmet, tilbehør til mobilen og nettbrettet, datatilbehør og husholdningsapparater.
DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer