Din personlig trener på nett!

Ønsker du å kunne trene hjemme, på treningsstudio, reise eller kontoret? vi skreddersyr treningsplanen slik at det passer deg

Få ditt første treningsprogram gratis, rabattkode:
workout17


Den samme kunnskapen,
langt billigere!

Det fins alt for mange som trener og ikke får resultatene de ønsker seg og derfor gir opp. Samtidig som dagens PT-timer er altfor dyre og er en luksusvare som burde komme flere til gode.

EXPO Fitness Coaching er løsningen, vi skreddersyr våre klienters treningsrutiner slik at treningen er optimal og forblir positiv. Dette er en langt billigere løsning enn vanlige PT-timer, men du får tilgang på samme kunnskap som du alltid har tilgjengelig.

Kom i gang du også, få hjelp og støtte gjennom online coaching av våre personlig trenere.


Enkelt og komme i gang,
passer for alle

Alle våre personlig trenere er serifiserte og har lang erfaring med å få sine kunder i form, i tillegg har hver trener sitt spesialfelt slik at vi kan hjelpe hver kunde på best mulig måte.

Personlig treningsprogram passer for alle uavhengig av nivå, ferdigheter, god eller dårlig form, samt om du har treningserfaring eller ikke.

De beste resultatene kommer når gode rutiner er på plass. Treningsprogrammet lages spesielt med tanke på at motivasjonen opprettholdes samtidig som resultatene kommer.


Allltid tilgjengelig

Din trener har jevnlig oppfølging med deg gjennom hele din abonnementsperiode og gir deg nye treningsrutiner hver 6. uke slik at programmet endrer seg i takt med din progresjon og gjør at treningen forblir positiv, variert og effektiv.

Treningsprogrammet har du tilgjengelig via vår online treningsapp, med forklaring, bilde og video av alle øvelser. Du får også din egen online treningsprofil der du kan holde orden på fremgangen via grafer.
Kom i gang nå - Første program gratis!


Som medlem vil du få tildelt din egen personlig trener som vil sette opp en treningsplan for deg, følger deg opp online, gi deg nye treningsrutiner hver 6. uke og svare på alle dine treningsrelaterte spørsmål.

I tilegg vil du få tilgang til vår online treningsapp der du vil finne treningsprogrammet ditt og alle rutiner, bilde- og tekstforklaring av alle øvelser, samt videodemonstrasjon for riktig teknikk. Appen har funksjoner som lar deg logge dine egne treningsøkter, på den måten får din trener full oversikt og får gitt deg god oppfølging. Du kan også planlegge neste økt, se fremdrift og Kcal forbrent!

Du får din egen treningsprofil her på www.expofitness.no hvor du kan logge egen fremgang, kroppsmål, vekt og før- og etterbilder.


Få første treningsprogram gratis og fri etablering, spar kr 998,- med rabattkode: workout17