Treningsprogram- Styrketrening for vektnedgang
Treningsprogram- Styrketrening for vektnedgang
1395
0

Dette treningsprogrammet har til hensikt å øke og/eller vedlikeholde muskelmassen, som igjen kan bidra til økt hvilestoffskifte og vektkontroll.

Vektnedgang er en prosess som består av flere faktorer og krever et balansert og sunt forhold mellom kosthold og trening. For at du skal oppleve en vektreduksjon er du helt nødt til å gå i kaloriunderskudd over tid, altså må du forbruke mer kalorier enn du inntar. En kalorireduksjon kan oppnås på to måter; trening eller spise mindre. Maten du spiser er også drivstoffet ditt og sørger for at du fungerer i hverdagen. På ett tidspunkt vil en reduksjon i antallet kalorier begrense seg til et minimum for hva som er forsvarlig, og det vil heller være gunstigere å øke energiuttaket gjennom mer bevegelse/aktivitet og trening, enn å redusere kaloriinntaket ytterligere. Ved for stor reduksjon i antall kalorier, vil du risikere at kroppen til slutt går inn i en slags dvaletilstand der den skrur ned energiforbruket for å spare på de få kaloriene den får tilført. Dette er noe du for all del vil unngå.

Gjennom god planlegging med et sunt kosthold og jevnlig trening vil du enklere kunne opprettholde en sunn kroppsvekt. Dette treningsprogrammet har til hensikt å øke muskulaturen din, samtidig som det vil bidra til en sunn vektreduksjon gjennom økt forbrenning. Mer aktivitet og større muskler, vil også kunne bidra til et økt hvilestoffskifte slik at du forbrenner mer kalorier selv når du er i ro. Programmet tar ca. 70 minutter å gjennomføre, og er relativt enkelt slik at du ikke behøver mye erfaring for å bruke det.

 

Treningsprogram- Styrketrening for vektnedgang-page

Treningsprogram- Styrketrening for vektnedgang-page-002 (1) Treningsprogram- Styrketrening for vektnedgang-page-002 (1)

 

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Kommentarer