ryggtrening
725
0

Ryggsmerter har blitt et stort folkeproblem. En sterk og velfungerende rygg er mer motstandsdyktig mot ryggsmerter og ryggskader. Her er øvelsene som kan hjelpe deg.

Ryggen er en kompleks sak som inneholder mye muskler og nerver. En eller annen gang i løpet av livet vil du mest sannsynlig kjenne på ryggsmerter i en eller annen grad. Mange trener styrke jevnt og trutt, men svært få prioriterer tid til ryggen. Disse enkle øvelsene er satt opp slik at du kan gjennomføre ryggtrening helt uten behov for ekstra utstyr eller apparater. Vi anbefaler likevel en treningsmatte som gjør det mer behagelig å ligge på mage/rygg når du utfører øvelsene.

Ryggtrening – skadeforebyggende

Dette programmet består av enkle øvelser som kan utføres hjemme uten behov for apparater eller annet utstyr, og har som formål å styrke ryggen din, og å motvirke ryggsmerter.

ryggtrening ryggtreningUtskriftsvennlig versjon: Ryggtrening – skadeforebyggende

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer