trening hofte
496
0

Dette enkle treningsprogrammet har til hensikt å forebygge eller redusere hofte- og lyskesmerter. Øvelsene kan utføres hjemme uten utstyr.

Hofte- og lyskesmerter kan oppstå av mange ulike grunner, og det er en rekke ulike tilstander som kan forårsake smerter i hofte og lysker. Uten å vite bakgrunn til hver enkelt som utsettes for slike smerter, er det vanskelig å si hva det skyldes, for smertene kan oppstå i forbindelse med trening, stillesitting, brudd, skader, sykdom, etc.. Hver enkelt bør derfor selv undersøke hva smertene kan skyldes, men uavhengig av årsak, så kan dette treningsprogrammet være til hjelp for å redusere smertene som har oppstått, eller bidra til å motvirke potensielle skader og smerter i fremtiden.

 

Treningsprogram: Forebygg hofte- og lyskesmerter

trening hofte

Les også: Mer om skadeforebyggende trening!

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer