trenings biceps
733
0

Ta styrketreningen til neste nivå med denne rå styrkeøkta for større og sterkere armer! Denne gir deg armer av stål!

Få treningsøkter er så tilfredsstillende som når du kan trene armer til blodet pumper helt ut i fingertuppene. Den vanlige biceps curlen blir aldri den samme etter at du har gjennomført denne økta.

Dersom du allerede følger et treningsprogram, så anbefaler vi å legge inn en periode på 4-6 uker der du trener denne økta 1-2 ganger i uken. Dersom du følger et fullkroppsprogram så kan du bytte ut en av øktene for dette programmet, mens følger du et splittprogram kan du bytte ut en overkroppsøkt og en underkroppsøkt annenhver uke. Dersom du ikke følger et bestemt program å bare ønsker armer av stål, så kan du fint kjøre økta 3 ganger i uken så lenge du lar det gå minst 48 timer mellom øktene.

Gjennomføring

Økta tar deg i underkant av 45 minutter å gjennomføre. Du skal ha fullt fokus på armene hele veien. Start med å varme opp 3-4 minutter på en romaskin, eller 5-6 minutter på en tredemølle eller spinningsykkel. Du skal gjennomføre 3 arbeidssett og et oppvarmingssett. I oppvarmingssettet benytter du vekter som veier rundt 60% av vekten i arbeidssettet.

 

Slik finner du riktig vekt

Bruk den første økta på å prøve deg frem, å ta sikte på å bruke en vekt som lett nok til at du klarer å løfte den med god teknikk for det antallet repetisjoner som er oppgitt, men så tung at du ikke ville klart mer enn maks 1-2 reps mer per sett dersom du måtte.

Forsøk å øke motstanden fra uke til uke, men ikke mer enn 2,5kg om gangen.

Utskriftsvennlig versjon: Treningsprogram: Armageddon armer!

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Kommentarer