treningsmusikk mars
206
0

Ny måned- ny musikk! La deg inspirere av motiverende toner. Løft, løp, prester, og smil!

En god spilleliste kan være den ekstra motivasjonen som får deg til å gjennomføre en treningsøkt du egentlig ikke orket, eller til å fullføre et ekstra sett med tunge knebøy, en ekstra bakkesprint eller noen flere push-ups. Visste du at musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Månedens treningsmusikk er spesielt egnet for en Tabata-økt. Her får du virkelig kjørt deg fra første stund, for det er umulig og ikke la seg motivere av denne musikken. Listen inneholder over 2 timer med musikk, så du skal ikke kjøre gjennom spillelisten fra start til slutt. Her kan du fint trykke “shuffle”, sette klokken på 20-30 minutter, og gjennomføre det programmet du har begynt på. Trenger du inspirasjon til en god Tabata-økt kan du finne det her: Tabata-økter.

Finn fram utstyret, sett på deg hodetelefonene eller øreproppene og sett i gang! (her finner du en oversikt over best i test trådløse ørepropper til trening)

 

Beste treningsmusikk mars 2019!

Denne spillelisten kommer garantert til å få opp tempoet og kvaliteten på treningsøkten!

Få hele spillelisten på Spotify her!         Hør spillelisten online!

treningsmusikk

 

Visste du også at musikk har mange positive fordeler:

  • Det har en smertestillende effekt fordi det distraherer tankene våre.
  • Musikk øker tempoet på treningen. Du løper eller løfter vekter i samme takt som musikken.
  • Musikk kan øke stoffskiftet og energiutnyttelsen.
  • Fortrenger vonde tanker og smerter.
  • Reduserer blodtrykket.
  • Bedrer humøret. De som lytter til musikk har lettere for å tenke positivt!

Les også: Derfor bør du lytte til musikk når du trener!

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer