Mat levert hjem på døra
3159
0

Ingen pulver eller magiske piller kan erstatte mat når det gjelder å oppnå varig livsstilsendringer og gode resultater på treningen, men dette kan være en utfordring for de fleste etter en lang dag på jobb og energinivået ikke er på topp.

Når man endelig får kommet seg hjem ønsker man gjerne å kunne slappe litt av eller begi seg på resten av dagens gjøremål som å komme seg på trening eller ta oppvasken, vaske klær, betale regninger og andre tidskrevende oppgaver. Likevel opplever mange at ungene skriker og det å lage mat er et møst men et ork!

thai-wok-uten-melkeprodukter-din-helsematResultatet blir ofte det samme: egen helse og velvære blir nedprioritert. Middagsvalget faller på lettvinte løsninger som sparer tid, men som gjerne er næringsfattig og lite gunstig for både treningen, deg selv og resten av familien.

Det er stor enighet om at sunn mat er en hovedfaktor for fremgang innen trening. Det er bevist å kunne kurere flere sykdommer, gi bedre helse, mer energi, og en føler seg gjerne mer vel med kroppen generelt.

Nå har det kommet en løsning som gjør det er mulig å få levert sunn og næringsrik mat hjem på døren uten gluten, uten sukker, melkefrie og spesialmåltider for vektreduksjon og mat for aktive mennesker og sportsutøvere. Alt til en fornuftig og overkommelig pris!

 

Levert rett hjem til fornuftig pris!

cottage-cheese-med-baer-og-notter-din-helsematDin Helsemat dekker behovet for deg som har ønske om å spise riktig – Du finner en en serie unike retter som både er Glutenfri, uten tilsatt sukker, meget lavt innhold av karbohydrater og retter som er uten melk eller høyt på protein.

Ikke bruk din dyrebare tid på å lage mat flere timer om dagen for å spise sunt! Komplette Ukespakker med kaloriberegnede retter levert rett på døren hjem på døren gjør at du kan ha fokuset på andre ting, uansett om det er å ordne noe hjemme eller ha tid til å komme deg på trening!

Prøv Din Helsemat her

 

Din Helsemat leverer sunne lavkarbo ferdigmåltider hjem på døren uten gluten, uten sukker, melkefrie og spesialmåltider for vektreduksjon og mat for aktive mennesker og sportsutøvere. Med menykategorier som dekker glutenfritt kosthold, et kosthold med meget lavt innhold av karbohydrater (lavkarbo), proteinrike retter for idrettsutøvere og mat uten melkeprodukter.

Det har aldri vært enklere å spise sunt, gå ned i vekt, få bedre treningsfremgang, eller holde sykdom i sjakk! Komplette ukespakker med kaloriberegnede retter levert rett på døren hjem på døren gjør at du kan ha fokuset på treningen eller andre ting som må gjøres!

 

pizza-omelett-din-helsematAllergier og andre behov

Det er dessverre tusenvis av personer som har forskjellige typer matintoleranse. De mest utberedte er intoleranse for gluten og melkeprodukter. Diabetikere er en stor gruppe som har behov for kontroll av sukker og karbohydrater, og ikke minst barn med spesialbehov i sitt kosthold for å fungere optimalt. Din helsemat har utviklet et stort utvalg retter for disse gruppene.

Hos Din helsemat velger du retter etter ditt behov og dine målsettinger,

Se menyutvalget  –  Kom i gang med God Helsemat

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer