tereningsøkt kjendiser
158
0

En av Hollywoods mest populære trenere deler ringe beste tips til hvordan du kan bygge mest mulig muskler på kortet mulig tid!

Til tross for at James McAvoy ikke er den klassiske personligheten du ser to når du henter inspirasjon til treningsøkten din, så beviser han at det er fullt mulig å forandre kroppen i løpet av kort tid. McAvoy er mest kjent for å spille “Professor Xavier” i X-Men filmene, og var vel ikke akkurat den sterkeste karakteren i de filmene…

Da han dukket opp i M. Shyamalan thrilleren “Split” i 2016, overrasket han seerne med en helt annen kropp enn den vi hadde sett han med tidligere. Plutselig var McAvoy full av muskler og rippet for fett. Nylig var McAvoy på kinolerret i dem siste filmen i Shyamalan trilogien, og der fremstod han enda mer brutalt sterk enn noen gang tidligere.

Men musklene dukket ikke opp over natten på noe som helst magisk vis. McAvoy jobber intensivt med Magnus Lygdback, enn av Hollywoods mest populær trenere, i 3 måneder før innspillingen startet. Lygdback valgte ut de øvelsene han mente var best egnet for å gjøre McAvoy så stor og sterk som mulig i løpet av den korte tiden, og samtidig måtte øvelsene ligne bevegelsesmønsteret som McAvoy skulle te seg med i filmen.

For å klare dette trente McAvoy den følgende økten to dager i uken i perioden de hadde frem mot opptak. Lygdback valgte ut øvelser som bygger styrke, men samtidig en stor og muskuløs rygg.

 

Treningsøkten

1. Nedtrekk
4 sett a 10 reps

2. Stående roing, alternerende
4 sett a 10 reps på hver side

Supersett
3A. Nedtrekk med strake armer
4 sett a 12 reps

3B. Strake armhev i kabelmaskin
4 sett a 12 reps

4. Omvendt flyes med manualer
3 sett a 12 reps

5. Lizard Crawl
Progresjon: 1-2 armhevinger
Progresjon: 2-1 armhevinger
Progresjon: helt til bakken

Få også med deg: Tren som “The Rock” Dwayne Johnson!

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Kilde
Menshealth.com

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer