Ungt par har sex
1514
0

Hvis du sliter med for tidlig utløsning, erektil dysfunksjon eller ikke er i stand til å få orgasme, så er det viktig at du kommer deg i bedre form. 

Dette er også et krav for at du skal bli et sunnere menneske. De beste treningsøvelsene for å forbedre sexfunksjonen tar sikte på å sanere dine muskelgrupper som involveres direkte under sexakten. Å forbedre helsen til dine sexmuskler kan naturlig øke blodgjennomstrømningen og føre til at din seksuelle ytelse forbedres.

Det er viktig å notere seg at trening er bare en liten medvirkende faktor til å komplettere puslespillet for å løse for tidlig utløsning, erektil dysfunksjon eller manglende orgasme. Dette vil heller fremskynde enn fjerne hovedårsakene til dine problemer.

Jo sterkere dine seksuelle muskler er, jo mere sannsynlig er det at du vil bli i stand til å få kontroll over bevegelsene som trengs i sexakten. Dette inkluderer kontroll over ereksjonen og hvor lenge du kan holde på den. Dette vil hjelpe deg med å få utholdenhet for å oppnå orgasme når du har sex. Å styrke dine hoved-sexmuskler med disse tre lette øvelsene vil tillate deg å vare så lenge som din partner behøver det. Dette sikrer at din partner blir seksuelt tilfredsstilt!

Les også: Økt testosteron vil gi bedre seksuell prestasjon

 

Som nevnt tidligere, dette vil forbedre sexakten men ikke nødvendigvis fjerne hovedproblemet.

Du har sikkert hørt ordtaket «use it or lose it», ikke sant? Dine seksuelle muskler er som alle andre muskler. Hvis du ikke bruker de regelmessig (masturbasjon/onani teller ikke) så vil de miste størrelse og styrke.

Når en muskel mister styrke så jobber den ikke ordentlig eller optimalt. Og hvis dine seksuelle muskler ikke jobber ordentlig så kan du risikere at det blir pinlig i senga.
Så, selv om du er singel så er det best å starte «sextreningen» nå.
Det er spesielt 2 grupper muskler du må trene:

  1. Bekkenbunnsmuskulaturen – som også øker styrken på dine orgasmer
  2. Kjernemuskulaturen/magemusklene og støttende muskler – som gjøre din mage om til «et hengsel» slik at du gjentatte ganger kan tåle en sakte rytmiske bevegelse uten å bli utmattet.

Dette kan lett oppnås av både mann og kvinner. Bruk disse tre øvelsene til å forbedre seksualfunksjonen.

 

1. Den beste øvelsen for å øke hardheten på ereksjonen og øke orgasmekontroll ved å styrke kjernesexmuskler.

Øvelsen involverer din PC muskel – bekkenbunnsmuskulatur – som lett kan identifiseres ved å flekse/stramme penis eller trekke sammen vagina.

Dette er det du gjør når du stopper strømmen av urin eller holder deg når du må tisse.

pc

Bekkenbunnsmuskulaturen sitter i samme område på både menn og kvinner, og det er viktig å styrke bekkenbunnsmuskulaturen for å løse sexproblemer, forsterke den seksuelle nytelsen og opprettholde sterke ereksjoner og kontroll. Det kan føre til skyhøye og halsbrekkende orgasmer…
Disse musklene støtter blære og rectum, så øvelsene vil styrke disse funksjonene også.

Mange øvelser som beskrives på internett kan gjøre problemet med for tidlig utløsning verre, da de mimer utløsning – som er en rask sammentrekning, avslapning, rask sammentrekning, avslapning…
Hvis du ikke holder kontraksjonen så kaster du bort både tid og anstrengelse.

Du kan gjøre øvelsen mens du står, sitter eller ligger.

Ha som mål å holde mage- og setemuskler avslappet og fokuser bare på bekkenbunnsmuskulaturen mens du jobber med disse musklene.
Hvis du får smerter under øvelsen, stopp umiddelbart da du kan ha urinveisinfeksjon som trenger medisinsk behandling.
Det er viktig at du øker repetisjonene gradvis for å øke styrken og stamina uten å forårsak for stor muskelbelastning. Tro meg, du vil ikke overbelaste disse musklene! For å få best mulig resultat utfør sammentrekningene i et sakte og rolig tempo.

Øvelsen går ut på å trekke sammen bekkenbunnsmuskulaturen innvendig på samme måte som når du stopper urinstrømmen, hold kontraksjonen mens du teller til fem. Du vil bare se en minimal bevegelse på utsiden av kroppen når du gjør øvelsen riktig fordi disse musklene er plassert dypt inne i kroppen.
Slapp så av i musklene. Det var en syklus.
Du skal repetere syklusene som følger:

Uke 1: repeter 10 sykluser 3 ganger per dag (totalt 30 kontraksjoner per dag.)
Uke 2: repeter 20 sykluser 3 ganger per dag (totalt 60 kontraksjoner per dag.)
Uke 3: repeter 30 sykluser 3 ganger per dag (totalt 90 kontraksjoner per dag.)
Uke 4: repeter 40 sykluser 3 ganger per dag (totalt 120 kontraksjoner per dag.)
Uke 5: repeter 50 sykluser 3 ganger per dag (totalt 150 kontraksjoner per dag.)

Etter ca. 2 sekunder etter at du slapper av etter en kontraksjon så kan du kanskje merke en liten bølge av nytelse i kjønnsorganet. Hvis du har slitt med erektil dysfunksjon eller ikke har vært i stand til å få orgasme så er dette et godt tegn. Hvis for tidlig utløsning har vært et problem for deg, så vil jeg at du fokuserer på den mekaniske og fysiske utførelsen ved å perfeksjonere hver enkelt muskelkontraksjon.
For å maksimere utfallet repeter øvelsene i følge oversikten.
Jo eldre vi blir, jo dårligere opprettholder vi muskelutholdenhet. Tenk at det er like viktig å utføre og opprettholde disse øvelsene som det er å vedlikeholde og pusse tenner hver dag! For å beholde den seksuelle kompetansen så må du holde dine seksuelle muskler sterke og sunne.

Her er en oversikt som viser hvor mange sykluser du må ha i de ulike aldersgruppene:

Alder under 30 år: 20 sykluser daglig.
Alder 30 – 40 år:    25 sykluser daglig.
Alder over 40 år:   30 sykluser daglig.

4686528

2. Den beste øvelsen for å styrke støttende sex muskler.

Uten denne andre øvelsen så kan dine andre støttende sexmuskler bli slitne og ikke være i stand til å fullføre akten, og som vil føre til tap av tilfredsstillelse for begge parter. Denne ene øvelsen vil styrke dine magemuskler, korsryggen, bryst, armer, legger og rumpe.

Puch-up! Istedenfor å senke kroppen helt ned til gulvet så skal du senke kroppen kun halvveis ned mot gulvet. Det vil gjøre deg i stand til å gjøre push-ups lettere og raskere. Det vil øke din seksuelle styrke og i tillegg øke din seksuelle helse og utholdenhet. Utfør sett på 10 eller 20 push ups, spredt utover dagen eller så mange som du er komfortabel med og orker.

 

3.Beste øvelsen til å øke den helhetlige seksuelle helsen.

Denne lette øvelsen øker blodgjennomstrømningen til alle områder i kroppen. Den styrker bekkenbunnen, magemuskler, hofter og øvre benmuskler. Den styrker også lymfesystemet til å fjerne gifter og avfallsstoffer fra cellene. Den hjelper deg med å føle deg mindre sliten og gir deg mere energi til sex.

Å hoppe på en trampoline i 10 minutter to ganger daglig vil gjøre mirakler for din helse.
Ha føttene vendt litt utover når du hopper, tenk 5 på 1 på en klokkeskive.
Det vil sikre at dine ledd belastes riktig og du unngår skader.
Hold føttene i kontakt med trampolinen, du trenger kun et lett støt for å oppnå maksimum fordel av denne øvelsen.

Bruk «dødtid» på å styrke dine seksuelle muskler. Det inkluderer tiden mens du sitter i bilkø, venter på din tur til å bruke badet, venter på at kjelen skal koke o.s.v. En annen fin tid til å gjøre disse øvelsene er mens du ser på tv.

Sørg for å gjøre disse seksuelle øvelsene hver dag for å forbedre dine sjanser til å vare lengre i senga og få maks nytelse under akten – både for deg og din partner.

Øvelsene alene er ikke nok til å løse sexproblemer som for tidlig utløsning, erektil dysfunksjon eller manglende orgasme. Inntil du skjønner at andre faktorer også spiller inn her så vil du fremdeles slite.
For eksempel, å kontrahere bekkenbunnsmusklene på feil tidspunkt under akten kan føre til for tidlig utløsning. Spesielle tanker og aksjoner er viktige for å få hjernen din til å respondere med de rette musklene. Å lære dette vil ikke ta bort spontaniteten ved sex. Tvert i mot – en start- og sluttprosedyre trengs for å få deg og din partner frem til total nytelse.

 

Oppsummert:
Jo mindre du prøver å tenke på sexproblemene, jo mere vil disse problemene oppta tankene dine. Det virker kanskje nå som om problemet ditt er komplekst, men alt du egentlig trenger er en strategi for sex. Det vil gjøre deg i stand til å eliminere angsten og du kunne gi nytelse til partneren din. Hvis du virkelig vil ha full seksuell kontroll så må du forstå hvilke av dine tanker og aksjoner som er årsaken til ditt sexproblem. Når du har forstått det, så kan du lære deg å styre tankene og få kontrollen.

Testobooster gir naturlig økt sexlyst

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer