oppskrift weight gainer
290
0

Å bygge muskler handler om nettopp det- å bygge muskler, ikke fett! Denne sunne gainer-shaken hjelper deg med næringsstoffene du trenger.

Trener du for å bygge muskler krever det at du ligger i et kalorioverskudd som gjør det mulig for kroppen å prioritere ressurser til å bygge flere nye muskelceller. Uten tilstrekkelig med kalorier- og riktige kalorier- vil ikke kroppen være i stand til å bygge muskler. Motsatt vil for mange kalorier, og feil type kalorier, bidra til at kroppen går i et kalorioverskudd og lagrer kaloriene som fett isteden for muskler og energiproduksjon.

Dersom du først og fremst trener styrke for å bygge muskler, er det viktig å huske på at du trenger å gå i et kalorioverskudd hver dag, men du må likevel være bevisst på hva du putter i deg. Ta sikte på et kalorioverskudd på 300-500 kalorier mer enn det du forbrenner- ikke mer.

Og nei, du skal ikke bruke unnskyldninger som at “det er vanskelig å spise nok”, og derfor er det lettere å proppe i deg en kjapp sjokolade, en feit doughnut eller annen usunn fast food. De ekstra kaloriene du trenger kan du enkelt få i deg gjennom et sunt kosthold, eller ved å bruke en enkel og sunn griner-shake som inneholder rikelig med kalorier- riktige kalorier!

Hvis du lurer på hvordan du skal sette sammen kostholdet for å få i deg det du trenger, anbefaler vi deg å lese denne saken: Slik setter du sammen kostholdet- karbohydrater, fett og proteiner!

 

Sunn gainer-shake

oppskrift weight gainer

De færreste ønsker å bare “gå opp i vekt”. De ønsker å øke muskelmasse. Problemet med mange av Weight griner produktene som selges, er at de inneholder for mye sukker og billige fyllstoffer som tar plassen til viktige og muskelbyggende næringsstoffer. Ved å lage shaken selv, har du full kontroll på hva du får i deg, og du kan sørge for å gi kroppen din nøyaktig det den trenger.

Blandet med vann vil denne gainer-shaken gi deg ca. 500 kalorier.

 

Ingredienser

Miks alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn blanding. Du kan enkelt justere kaloriinnholdet opp/ned ved å ha i mer/mindre banan, peanøttsmør eller proteinpulver, eventuelt juster på mengden væske.

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Kilde
T-Nation.com

Kommentarer