sterkere grep trening
211
0

Forskning viser at dette spesielle fysiske trekket gjør en mann mer attraktiv for kvinner og øker sannsynligheten for å bli gift.

Sterkt grep = dame-magnet

I en verden av vitenskapelige undersøkelser, regnes grepsstyrke som en sentral faktor for god helse og god fitness (hvor godt trent du er). Basert på en rekke studier, er menn med et sterkt grep…

  • Har bedre kardiovaskulær helse.
  • Scorer bedre på intelligens tester.
  • Har generelt bedre mental helse.
  • Er som regel mer atletisk.
  • Er mer sosialt agressiv og dominerende på en positiv måte, ofte relatert til en bedre finansiell suksess.
  • Har større sannsynlighet for å eldes bedre (beholde mobiliteten, være aktiv, færre bruddskader, etc.).
sterk grep trening
Et sterkt grep gir signaler om god helse og gode gener.

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Med andre ord; det er lett å trekke konklusjonen at menn med et sterkt grep også er godt giftemateriale. Alle faktorene som er nevnt ovenfor, er helt enkelt Darwianske fitness-indikatorer (tegn på god helse og at den sterkeste overlever). Om kvinner bevisst innser derre, betyr det at de ønsker partnere som er sunne, har god helse og som kan være en sterk beskytter. De ønsker å videreføre sterke gener til barnet og fremtidens generasjoner.

Flere studier støtter opp om dette. En studie med over 5000 menn fant at menn med et sterkt grep har større sannsynlighet for å bli gift. Motsatt vil menn med et svakere grep ha mindre sjanse for å bli gift. Et svakt grep signaliserer at mannen IKKE har de samme positive egenskapene som er listet overfor.

 

Dette bør du gjøre

Dersom vi tar høyde for forskningen som ligger bak studien, så bør du – dersom du ikke allerede gjør det – begynne å trene styrke. Du lurer sikkert på hvilke øvelser som er best for å trene grepsstyrke, men husk dette: Det er ingenting magisk med kun et sterkt grep. Et sterkt grep kommer som regel som et resultat av mye styrketrening, sterke armer og en sterk overkropp. Start med styrkeøvelser for armer, bryst og rygg, og for sin skyld, legg inn noen ekstra øvelser for grepet.

 

Kilde
Shugart, Chris. (2018). Tip: This makes emn more attractive. T-Nation.com

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer