Lakse salat
1065
0

En herlig og smakfull salat, full av sunne ingredienser!  Oppskriften er for 2 – 4 porsjoner

 

Ingredienser:

Quinoa
2 benfire laksefileter (helst av vill-laks)
5 dl grape tomater
¼ bunt koriander
½ bunt vårløk
½ rødløk
2 lime
1 skje eplesidereddik
1 avokado
2 skjeer olivenolje
Salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Kok quinoa  i henhold til pakningsinstruksjonen for 2 porsjoner. (Erstatt gjerne halvparten av væsken med kyllingbuljong.)

Rens laksen og tørk den med et papirhåndkle. Krydre på begge sider med salt og pepper. Varm en teskje olivenlije i en teflonpanne på middels varme.

Stek laksen slik at den får en fin og gylden farge – ca 5 minutter på hver side.

I mellomtiden vask tomatene, korianderen og vårløken. Del tomatene i to og snitt opp korianderen og vårløken. Skrell rødløken og del den opp.

Lag juice av 1 ½ lime i en stor bolle. Legg til tomater, koriander, vårløk, rødløk, oliven olje og eplesidereddik. Bland sammen dette og bland inn quinoa. Smak og krydre med salt og pepper etter ønske. Fordel salaten i bollene.

Del avokadoen. Ta ut adokadokjøttet og del den i tynne skiver. Press resten av limen over avokadoen. Legg laksen over salaten med en gaffel, topp salaten med avokadoen og server.

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer