477
0

Er det egentlig mulig å få levert sunn, god og lettlagd mat rett på døren? Ja – i hvert fall om du velger et av disse alternativene.

Hører du til blant de som ikke liker å bruke tid på å gå i butikken å handle? Eller som nesten alltid får det travelt med å presse inn middagslagingen mellom jobb, trening, sosiale arrangementer, møter og andre tilsetninger?

Handling tar tid, planlegging tar tid og matlaging tar tid. I utgangspunktet er dette ting som kunne vært langt mer moro enn de er, og for noen er også både innkjøpene og matlagingen en hobby og lidenskap. Men realiteten er at tidsbegrensninger fører tid at mange velger raske løsninger som sterkt prosessert ferdigmat som langt i fra inneholder like mye av de viktige næringsstoffene du ville funnet i mindre behandlet mat. En god “løsning” på dette er de etterhvert voldsomt populære matkassene. Matkasser har hatt en enorm oppblomstring de siste årene, og det dukker stadig opp nye selskaper med nye konsepter.

Matkasse til folket! Sunn, godt og billig!

Hva er en matkasse? Matkassene kommer im mange ulike varianter, men prinsippet er det samme. Her får du levert en kasse med mat til et visst antall personer og ett visst antall dager. Utvalget varierer etter hvilken type matkasse du bestiller, men som regel er utvalget nøye gjennomtenkt slik at det inneholder ingredienser til flere ulike middagsretter. Det følger med oppskrift og fremgangsmetode, og rettene er ofte svært enkle å lage ettersom det meste er forberedt på forhånd.

Det vanligste er middagskasser som inneholder middager til 4-5 dager, men du får også egne frokost-, lunsj- og fruktkasser. Flere av selskapene tilbyr også matkasser for folk som følger spesielle dietter. Er du laktoseintolerant? Null problem. Glutenallergi? Zero problemo. Du får til og med levert matkasser for ulike kostholdstyper som keto-, lavkarbo-, 5-2 dietten, m.m..

Anbefalt

Det er ingen grunn til at du ikke skal prøve deg på en matkasse. Ernæringsmessig fremstår de fleste variantene svært bra, og utvalget har blitt fantastisk bra. Konkurransen er såpass høy at produsentene ikke har annet valg enn å levere topp kvalitet over hele fjøla. En stor fordel for nye kunder er de kraftige rabattene som leverandørene tilbyr. Nesten samtlige leverandører tilbyr flere hundre kroner i rabatt på første leveranse, og det er i mange tilfeller billigere å bestille en matkasse enn å handle ingrediensene selv. Under gir vi en oversikt over noen gode tilbydere, og ikke minst rabattene du får akkurat nå.

Adams Matkasse

Adams matkasse er matglede. Med kvalitetsråvarer og spennende smakskombinasjoner, komponerer Adam og hans team oppskrifter som gjør det enkelt å trylle frem smakfulle og fristende middager. Målet er å gi deg den samme kjærligheten til maten som våre bønder legger i sine råvarer.

  • 200 kr rabatt på de to første bestillingene!

Bestill her

Nettmat NO

Nettmat.no er en matkasseleverandør fra Stavanger, Rogaland. De har et høyt fokus på lokale og bærekraftige råvarer i sine menyer. Alle råvarer handles fra lokale leverandører i Matfylket Rogaland. I en årrekke, og med et helt unikt og faglig engasjement, har man i Rogaland utviklet seg som dyktige produsenter, presentører og nytere.

  • 300 kr rabatt på den første bestillingen!

Bestill her

 

DinHelseMat

Din Helsemat leverer spiseklare ferdigmåltider med lavt innhold av karbohydrater hjem på døren. Alle produktene er uten gluten, uten sukker, med utvalg av melkefrie retter. De leverer spesialmåltider og kaloriberegnede pakkeløsninger for vektreduksjon, og mat for aktive mennesker og sportsutøvere.

Menykategoriene dekker glutenfritt kosthold, et kosthold med meget lavt innhold av karbohydrater, proteinrike retter for idrettsutøvere og mat uten melkeprodukter. De tilbyr komplette ukesmenyer med kaloriberegnede retter levert rett på døren.

Bestill her

 

Spisriktig.no

SpisRiktig.no tilbyr sunne, spiseklare middager levert hjem på døren! Her får du et enormt utvalg middagspakker med høy kvalitet. Velg middagspakken du ønsker, oppgi antall personer, og antall dager du ønsker mat for, og send inn bestillingen. Maten kommer levert rett på døren.

  • 20% rabatt for nye kunder! Oppgi kode “2020″ i kassen.

Bestill her

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer