Disse grove, sunne og smakfulle vaflene kan du nyte med god samvittighet. Vaflene er perfekt til både frokost, lunsj, kvelds, dessert eller i matpakka!
Det er noe merkelig med vafler, for på samme måte som med pizza, så smaker det godt nesten uansett hvordan du lager det. Vafler er tradisjonelt tilberedt som en litt søtere bakst som gjerne serveres med søte pålegg som syltetøy, rømme, brunost eller mengder av smør. Men vafler kan også nytes som et sunt og næringsrikt måltid, det gjelder bare å bruke de riktige ingrediensene, og ikke minst det riktige pålegget. Det hjelper ikke veldig mye om du smeller sammen verdens groveste og mest fiberrike vafler om du kjører på med mengder av smør, syltetøy, prim, honning eller hva det nå måtte være av kaloririkt pålegg.
Til vaflene i denne oppskriften kan du gjerne bruke syltetøy, brunost, hvitost eller hva du nå måtte foretrekke, men vi har noen andre gode forslag som det anbefales av du prøver. Disse er både sunne og næringsrike, og inneholder vitaminer og mineraler som er viktige i kostholdet vårt. Forslagene til pålegg finner du unner selve oppskriften!
Oppskriften under holder til ca. 8 store plater.
Under finner du forslag til en rekke ulike pålegg og tilbehør du kan prøve på vaflene. Her er det egentlig bare fantasien og smaksløkene som setter begrensningene!
Få gjerne med med deg: Oppskrift: Sjokolade pannekaker med ekstra proteiner!
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene