Ingenting er så godt som en velsmakende dessert, og når den i tillegg er sunn og full av proteiner, blir den bare ENDA bedre!
I denne saken slår vi et slag for enkle og sunne, men likevel smakfulle desserter. Her er det brukt relativt få ingredienser, og fremgangsmåten er lettvint. Har du lyst på noe godt, men ønsker å vite at det du spiser er sunt og proteinrikt, så anbefales alle oppskriftene under. Har du lite tid så trekker vi frem sjokoladeprotein cookies som en favoritt. Dersom du skulle ha litt mer tid til overs og ønsker en mer frisk dessert som nesten er frustrerende god, så er jordbær ostekaken et musst!
I denne oppskriften trenger du kun 3 ingredienser, og den er enkel og rask å lage.
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene i en liten bolle og bruk en skje til å fordele 10 små rundinger på en stekeplate dekt med bakepapir. Stek i ovnen på 180 grader i 6-7 minutter. Følg med på slutten så de ikke blir brent, og de kan gjerne være litt seige når du tar de ut av ovnen.
Dette er oppskriften som inneholder flest ingredienser og som tar lengst tid, men det er fremdeles en enkel oppskrift. Og virkelig, denne anbefales!
Fyll
Bunn
Fremgangsmåte
Finhakk mandler og bland de sammen med havregryn, proteinpulver og saltet. Varm forsiktig fibersirupet i en kjele og vent til det så vidt begynner å koke før du heller det over i bollen med det tørre. Bland alle ingrediensene sammen og fordel blandingen over i en liten bolle eller form med ca. 10-15cm diameter.
Varm opp saften og smelt gelatinplatene. Pisk sammen kremost, sukrinmelis og proteinpulver, og tilsett saft/gelatin-blandingen når den har rukket å avkjøle seg, og pisk samtidig som du heller i væsken. Til slutt, heller forsiktig blandingen over bunnen og sett det i kjøleskapet eller et annet kjølig sted i ca. 3 timer.
Server gjerne med friske bær eller oppkuttet frukt!
Advarsel: Fare for å spise MANGE!
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene i en bolle og form til små, runde kuler (ca. 12 stk). Legg kulene på et brett og sett det i fryseren i 30-40 minutter. Smelt sjokolade varsomt i et vannbad (kan bruke mikrobølgeovn), og dypp kulene nedi. Bruker du ferdig-dippen som du finner i linken over, så dypere du kulene i den.
Ved å trykke “BLI MED” godkjenner du nyhetsbrev-vilkårene