sterk kjernemuskulatur
173
0

Dette er en øvelse som som nesten garantert ikke har sett før, men som du bør prøve neste gang du er på treningssenteret!

Loaded Barbell Rollout ligner uforskammet mye på Pike Rollout eller andre mage-øvelser der en såkalt “ab-roller” er i bruk. Men, i motsetning til ab-roller krever denne øvelsen mye større aktivering av mage- og kjernemuskulaturen ettersom de må jobbe enda hardere for å opprettholde posisjonen og spenningen i musklene i det du starter og stopper bevegelsen. Selv om vekten ruller bortover gulvet, er det ikke vanskelig å forstå at en tyngre vekt krever mer arbeid enn lettere vekter.

For enkelt forklart; hva er lettest å trekke bortover en vei; en liten Volkswagen Golf, eller en stor semitrailer?

Loaded Barbell Rollout

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

 

Kilde
Murphy, Drew. (2017). Tip: The loaded barbell rollout

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer