sterkere armer med kroppsvektsøvelser
431
0

Denne økta med utelukkende kroppsvektsøvelser er langt tøffere enn den ser ut som. Bruk disse to øvelsene til å bygge større og sterkere armer helt uten vekter!

De aller fleste treningssentre er utstyrt med en eller annen form for slynger/TRX-sett, men dersom det ikke skulle finnes, så kan du bruke ringer om du har tilgang på det.

Øvelsene er relativt enkle å gjennomføre, og de skal gjennomføres som et supersett- altså utført rett etter hverandre uten pause imellom. Etter hvert supersett kan du hvile mellom 90-120 sekunder før du begynner på neste sett. Utfør totalt 4 sett.

Suspension Strap Skull Crusher og Curl

  • A1: Suspension Strap Inverted Skull Crusher – 4 sett a 10-12
  • A2: Suspension Strap Curl – 4 sett a 10-12 reps

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Velg en vinkel som er utfordrende nok til at øvelsen blir tung, men ikke så utfordrende at du får problemer med å gjennomføre øvelsene med god teknikk.

For triceps delen:
Oppretthold en stabil skulderposisjon i det du kontrollerer nedsenkningen av kroppen til du har god fleksjon i albuene (som om du utfører en skull cruscher), og deretter reverser bevegelsen til du har fullt utstrakte albuer. Gjenta bevegelsen på nytt.

For suspension trap curls:
Oppretthold nøytral kroppsposisjon med armene utstrekt 90 grader fra kroppen. Albuene vil forsøke å synke ned ettersom den kraftigere latissimus muskelen vil forsøke å utføre bevegelsen som en ro-øvelse. Forsøk å stå i mot dette ved å opprettholde en bestemt posisjon med overarmen ved å heve albuene. Dette sørger for å opprettholde spenningen på biceps og vil gi deg en skikkelig utfordring.

Kilde
Kommentarer