486
0

Mange forbinder førjulstiden og juledagene med kos, hygge og tid med familien. Du er ikke alene når du gleder deg til kaker, godteri og den deilige julematen som stadig blir servert. For mange, så strekker julekosen seg ofte langt ut i januar, og da kan det være smart å gjøre noen grep for å beholde vekten.

For å beholde vekten, er det to enkle prinsipper som gjelder. Spise mindre og trene mer. Hvis du er som mange andre, vet du at julen ikke er tiden for nettopp det. Så hvilke grep kan du ta for å komme deg trygt gjennom julen, uten å ta med deg “ekstra julekilo” inn i det nye året?

Behold figuren gjennom julen – unngå sult og søtsug!

Royal Burner er et helseprodukt, som er utviklet nettopp for å unngå sult og søtsug. Produktet skal på ingen måte erstatte måltider, men setter en stopper for det konstante søtsuget du stadig vil kjenne på i julen. På denne måten blir det lettere å kontrollere matinntaket og dermed unngå de største fristelsene. Du vil unngå det konstante søtsuget og føle deg mett – uten at du tilfører kroppen ekstra kalorier.

Kjøp Royal Burner her

Godkjent av EU

EUs sitt ekspertpanel for matsikkerhet (EFSA), har godkjent glucomannan som slankemiddel. Dette er første gang EU har godkjent påstander om slankende effekt av et kosttilskudd. Glucomannan er et vannløselig kostfiber som “sveller” i magesekken og gir økt metthetsfølelse. I tillegg inneholder Royal Burner grønn kaffeekstrakt, bringebærekstrakt og krom, som tilsammen lar deg holde sultfølelsen under kontroll.

kosttilskudd slankingDin nye julehverdag

Ta to kapsler som en del av din daglige frokost, og la deretter Royal Burner gjøre jobben sin med å kontrollere ropene fra magesekken. Da kan du enklere fokusere på det som er viktig i julen – nemlig å være med venner, familie og sette pris på de du har rundt deg. Det største problemet med julen er at kroppen gjerne vil ha godteri og mer mat, nå slipper du å tenke på det.

Bestill Royal Burner her

DEL

Advertisement

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer