Sett fart på fettforbrenningen med denne kettblebell økta!

0
104
kettlebell treningsøkt

Manualer, vektstenger og kroppsvektøvelser er alle gode alternativer for å bygge styrke, men det er noe eget med kettlebells som fyrer opp musklene!

Fellestrekket for de nevnte treningsformene er: Lite utstyr, lettvint å gjennomføre der du er, billig og effektivt. Øvelser med manualer, vektstang, egen kroppsvekt og kettlebell er også effektive og kan være forskjellen på å “orke” og gjennomføre en treningsøkt hjemme, eller å droppe økten fordi du må reise til treningssenteret. Uansett hvor du velger å gjennomføre denne økten, så kan vi love deg at den vil fyre opp musklene og lungene, å sette fart på forbrenningen.

Økta kombinerer styrketrening og kondisjonstrening og gir deg det beste fra to verdener. I tillegg til en solid treningseffekt, vil forbrenningen være på høygir.

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Kettlebell økt for fettforbrenning

Slik gjør du det:
Gjennomfør 3 runder av hver øvelse. Den første runden utføres med en medium tung kettlebell, den andre runden med en medium tung kettlebell og et motstandsbånd, og den tredje runden med en tyngre kettlebell og et motstandsbånd.

Du trenger:
En medium tung kettlebell (10-12kg), en litt tyngre kettlebell (16-20kg) og et motstandsbånd.

Kettlebell økt for fettforbrenning

Utskriftsvennlig versjon: Kettlebell økt for fettforbrenning

 

 

Kilde
Mazzo, Lauren. (2018). This Fat-Burning Kettlebell Workout from Jen Widerstrom Is No Joke. T-Nation.com