1445
0

I et marked som oversvømmes av ulike kosttilskudd som lover vektreduksjon og økt fettforbrenning, skiller Royal Burner seg ut som et produkt du kan stole på!

Et raskt Google-søk på ordet “slankemiddel” gir nesten 40 000 resultater. Kosttilskudd og produkter som kan hjelpe til å sette i gang vektreduksjonen er mer populært enn noen gang. Det finnes et hav av ulike produkter, og hver og en hevder de er best. For oss som jobber med dette er det nesten irriterende å se hvor mange useriøse aktører det finnes på markedet, og derfor ønsker vi å trekke fram produktet vi mener er desidert best.

 

Royal Burner- rask vektnedgang uten sult og søtsug!

Royal Burner er et svært kraftig og effektivt kosttilskudd som bidrar til vektreduksjon og redusert søtsug. Faktisk består Royal Burner blant annet av det eneste virkestoffet for slanking som er godkjent av EUs ekspertpanel for matsikkerthet! Virkestoffet heter Glucomannan og er det første virkestoffet der EU har godkjent påstanden om en slankende effekt.

Pris kr 299,-   |   Bestill her

Royal Burner NO  |  Royal Burner SE  |  Royal Burner US

 

Hvordan virker Royal Burner?

Royal Burner inneholder kun naturlige ingredienser. Det finnes mange kosttilskudd som baserer seg på konsentrat av naturlige virkestoffer, men ingen har klart å sette sammen en like virkningsfull kombinasjon som den vi finner i Royal Burner. Dagens kosthold og levestil gjør at vi ikke like lett får i oss de nødvendige mineralene og vitaminene vi trenger. En servering med Royal Burner sørger for å gi deg mer av det du trenger, og ikke minst viktige stoffer som bidrar til å øke stoffskiftet. En av de største kildene til overvekt er sukker. Mange opplever hvor vanskelig det er å redusere sukkerinntaket, og en vektreduksjon vil dermed være vanskelig. Royal Burner inneholder en rekke stoffer som demper både sultfølelsen og søtsuget, uten at det går utover energinivået. Tvert i mot så vil du få mer energi som følge av et mer stabilt blodsukkernivå!

En servering med Royal Burner vil blant annet gi deg:

 

Glucomannan

Utvider seg opp til 200 ganger sin egen vekt i magesekken og hindrer dermed sultfølelsen. Glucomannan er et vannløselig fiber som utvinnes fra røttene til planten konjac. Det er svært viskøst og har en enorm evne til å absorbere vann. Heller du en kapsel med rent glucomannan pulver i et glass med vann, vil hele væsken bli til gele umiddelbart.

glucomannan slankemiddel
Glucomannan utvinnes fra røttene til planten konjac.

 

Grønn kaffeekstrakt

Øker forbrenningen og forebygger opptak av karbohydrater som omdannes til fett. Grønn kaffeekstrakt kommer fra kaffebønner som ikke er brent. Kaffebønner inneholder en rekke virkestoffer også kjent som klorogene syrer. Disse syrene kan bidra til å senke blodtrykket, motvirke inflammasjoner, samt bidra til vektreduksjon. Når kaffebønnene brennes, reduseres effekten til de klorogene syrene. Dermed vil ikke vanlig kaffedrikking ha like stor effekt som grønn kaffeekstrakt som inntas konsentrert.

grønn kaffeekstrakt slankemiddel
Grønne kaffebønner, bønner som enda ikke er brent, er rike på grønt kaffeekstrakt.

 

Vitamin B3

Vitaminn B3 er setter fart på kroppens energiomsetning og bygger opp fettsyrer og hormoner som er avgjørende for at kroppen skal fungere optimalt. Vitamin B3 er helt avgjørende for at energiomsetningen i kroppen skal fungere optimalt, bidrar til å reparere DNA i cellene våre og deltar i oppbyggingen av fettsyrer og hormoner. Vitamin B3 finnes i en rekke matvarer som kjøtt fra okse, svin og kylling, egg og melk, samt mange kornvarer og belgfrukter. For personer på diett eller vegetarianere, kan det være utfordrende å få i seg nok av vitamin B3.

 

Bringebærekstrakt (Ketone)

Påvirker hormonet adiponectin som brenner fett og reduserer appetitten. Adiponectin er et protein som finnes i fettvev og som spiller en betydelig rolle i energiomsetningen av sukker og fett. Redusert adiponectin forbindes med fedme og høy BMI, samt en rekke andre sykdommer. Forhøyer nivå kan medføre hele seks ganger større risiko for å utvikle diabetes type 2. Bringebærekstrakt bidrar til å regulere nivået av adiponectin slik at det til enhver til er riktig.

slankemiddel bringebær
Bringebærekstrakt kan bidra til å holde nivåene av adiponectin på et sunt nivå.

 

Krom

Regulerer blodsukkeret, reduserer søtsuget og bidrar til at karbohydrater og fett blir omdannet til energi i cellene. Et lavt innhold av krom kan medføre økt trang til å innta søtsaker, som igjen er den største kilden til overvekt.

 

Jod

Opprettholde kroppes naturlige forbrenning, øker energinivået og kan motvirke lavt stoffskifte.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer