kjernemuskulatur
153
0

Kjernemusklene i overkroppen er kanskje blant de viktigste musklene vi har, så dersom du ikke trener de i dag, bør du begynne straks!

En 2010-studie sammenlignet aktiveringen av kjernemuskler under øvelsen med Swiss ball (balanseball) og tradisjonelle mageøvelser. Forskerne kom frem til at Swiss ball rollout og Swiss ball pike var de mest effektive øvelsene for aktivere de øvre og nedre magemusklene, og det indre- og indre obliquene. Kombiner disse to øvelsene og gjennomfør pike rollout.

Pike rollout

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Et fullverdig magetreningsprogram må inkludere flere ulike øvelser for å stimulere hele kjerne- og magemuskulaturen, men pike rollout er kanskje det nærmeste du kommer ne fullverdig øvelse for magen.

Dersom du trenger et komplett treningsprogram for mage, anbefaler vi deg følgende:

Øvelsene som gir deg stram overkropp!

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer