Norway open
531
0

Er du klar for helgens begivenheter? Det er vi! Norway Open Sportsfestival er landets største festival innenfor sport og trening. Festivalen er ambulerende og i år som I 2014 arrangeres dette i Kongstenhallen i Fredrikstad. Dette er møteplassen for alle som ønsker å vite mer om trening, allerede er i gang med trening og søker inspirasjon, eller bare har lyst å oppleve noe nytt.

Messen er åpen for alle, store som små. Barn kommer inn gratis og det koster kun kr 50.- for voksne så her er enhelg med masse sport og gøy tilgjengelig I Fredrikstad for alle.

 

Nå til Helgen 19-20 september!

Nå til Helgen 19-20 september arrangeres det en helt ny og spennende treningsmesse i Fredrikstad. der Kongstenhallen er på 4000 kvm og arrangørene lover at hele området er blitt tatt i bruk. Her vil det finnes innslag av Crossfit, boksing, Street workout, Strongman, Aerobic og aktiviteter samt fitness. Det vil holdes oppvisninger og workshops hele helgen og publikum er velkommen til å delta så her kan man I tillegg til å se og opleve få prøve de forskjellige sportene selv.

DSC_1639

I Tillegg til at Norges største fitnesskonkurranse skal arrangeres under samme tak vil det være mulig å delta i forskjellige utholdenhetskonkurranser. Publikum kan se catwalk oppvisning av treningsklær, Pool Dance show, og ikke minst vil det bli muligheter for å besøke en rekke stands med tilbud på klær, kosttilskudd og treningsutstyr, selve messen er I 2015 enda større enn 2014, med flere aktører og sporter enn noen gang. »

«Målet vårt er å etablere en stor Norsk sportsfestival som gir publikum muligheten til å treffe noen av Norges dyktigste instruktører og utøvere innen sin idrett for råd, tips og inspirasjon. Vi ønsker samtidig å fokusere på fordelene med å leve et sunt og aktivt liv»

 

Livestream2015-e1442416265155

Live Streaming! 

I år har teamet bak Norway Open Sports Festival fått med seg et profesjonelt tv-team som vil dekke hele eventet på live-tv med flerkamera produksjon, profesjonelle kamera operatører og et mye bedre og mer proft oppsett enn det de tidligere har opplevd under slike eventer som dette.

Teamet vil i tillegg ha en intervjusone, en sofakrok med kommentator og journalister og gjennomfører her intervjuer med atleter og aktører i miljøet.

Utstillere og Expo deltagere vil også komme innom dette studioet og fortelle litt om sine ting. Arrangørene kommer til å vise bilder fra både konkurransene og expo messen, så sendingen fra Norway open Sports Festival tar mål av seg å være innholdsrik og spennende å følge for de som ikke har anledning til å være med på morroa i Fredrikstad denne helgen.

Du kan dermed se hele konkurransen innen fitness og kroppsbygging live og du vil kunne se spennende intervjuer og reportasjer fra hele messen. Her finner man en rekke sporter og idretter og vi anbefaler en titt på www.norwayopen.no for å lese mer om dette spennende tiltaket.

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer