Beast Mode
1859
0

Du har sikkert hørt om testosteron før, men vet du hvilken funksjon og virkning det har på din trening og fremgang?

Testosteron er et androgen steroidehormon som produseres både hos menn og kvinner. Hos menn produseres testosteron i testiklene og i binyrebarken, mens hos kvinner kun i binyrebarken. Hormonet er dominerende hos menn i forhold til hos kvinner og det er testosteron som stimulerer til de maskuline trekkene som utvikling av mannlige kjønnsorganer, stemmeskifte i puberteten, skjeggvekst, muskelvekst og kroppsbehåring.

Hormonet har spesielt stor betydning i treningssammenheng fordi det er veldig involvert i vekst og oppbygging av muskler. Testosteron er med andre ord en av de mest kritiske faktorene på hvor fort og hvor mye muskelmasse du kan bygge.

 

Hva er fordelen med høye verdier?

I tillegg til å øke muskelvolum og styrke har høye verdier av testosteron andre fordeler:

 • Det kan bidra til å minske fettprosenten
 • Holde sexlyst og humør oppe
 • Minske nivåer av dårlig kolesterol

 

Hva kan du gjøre for øke verdiene dine?

Øvelser som benkpress, knebøy, markløft og militærpress involverer flere muskler og ledd. Dette vil føre til en økt frigjørelse av anabole hormoner som testosteron og veksthormon.

Disse øvelsene bør derfor inkluderes i et hvert treningsprogram for å optimalisere frigjørelse av viktige hormoner. Ved siden av dette burde man få i seg blandt annet de essensielle fettsyrene, sink og vitamin B6, eksempel via et kosttilskudd.

beginner-workout-routine_0

Testosteron som kosttilskudd / Testobooster

Nylig har det blitt lansert et nytt produkt for økning av ditt natrulige testo nivå som heter Maxulin og inneholder flere effektive og sikre stoffer som har gjennomgått flere undersøkelser, og har vist å ha en kraftig positiv innvirkning på muskelbygging, sinnsstemning og den mannlige prestasjonsytelsen.

Maxulin inneholder ingen kunstige kjemikalier eller medikamenter og er helt ufarlig for alle brukere.

Maxulin opprettholder og forbedrer testosteronnivået i kroppen. Du vil kjenne hvordan musklene dine restituerer seg kjappere, og dine prestasjoner og muskelstyrken samt dets utholdenhet øker raskere enn normalt, i tillegg har det en possitiv effekt på dine seksuelle prestasjoner, samt det gir bedre humør og bedre energi .

I en undersøkelse viste det seg at Maxulin forhøyet 78% av brukernes muskelmasse og til og med helt og holdent uten mosjon eller trening. Alle menn som mosjonerte/trente opplevde at aminosyreblandingen forbedret deres fysiske prestasjoner samt evnen til å restituere seg. Muskelbyggingen forbedres altså både for menn som er aktive og for menn som er mindre aktive.

#1 – Alphaman

 • Veldokumenterte ingredienser som har bevist effekt for økning av testosteron i kroppen.
 • Forbedrer utviklingen av muskelmassen og opprettholder forbrenningen (glukosemetabolismen).
 • Opprettholde normale testosteronverdier og muskelfunksjon.
 • Redusere tretthet og utmattelse.
 • Øker den seksuelle prestasjonen.

 

Kr 349,-      –     Bestill her

 

Unngå inntak av soya!

Soya kan være med på å forebygge prostatakreft, så har den dessverre en ulempe når det gjelder testosteron. Soya har vist seg å redusere nivåer av testosteron samt øke nivåer av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen.

Kutt ned på ditt inntak av soya eller eliminer det fullstendig fra kosten.

 

Andre tips for økt testonivå

 • Inkluder mer baseøvelser i ditt treningsprogram.
 • Restituer deg optimalt med nok søvn hver eneste natt.
 • Innta nok essensielle fettsyrer og sørg for at 20 % av ditt daglige inntak kommer fra fett.
 • Kutt ned på soyainntaket eller eliminer det helt fra kosten.
 • Spis mer sinkrik mat eller supplementer med sinktilskudd.
DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer