269
0

For de aller fleste av oss en hverdagen med jobb og hjem, kanskje familie, samboer og barn, mer enn travel nok. I tillegg skal vi få tid til å trene- gjerne flere dager i uken, og ikke minst lage sunn og god mat. Hvis du føler tiden ikke riktig strekker til, da kan vi anbefale dette.

De siste årene har antallet tilbydere av “mat på døren” nærmest eksplodert. Det finnes mange ulike leverandører, og de fleste leverer gode og varierte produkter. I starten var nok ikke kvaliteten på et ferdig tilberedt måltid like bra som om du skulle stått for kokkeleringen selv (forhåpentligvis i hvert fall…), men med tiden har kvalitet på både tørrvarer og frysevarer blitt svært bra. Men, de fleste leverandørene kjører på med de samme konseptene, og det er ingen som skiller seg spesielt ut mot de som følger ulike dietter. Her kommer Din Helsemat inn.

Fra gründerne av OlaPakka og Proteinfabrikken

Hva får du når du kombinerer OlaPakka og Proteinfabrikken? Jo, ideene og produktet som oppstod som et resultat av visjonen til de to gründerne Tor Foseid (OlaPakka) og Bjørn Kenneth (Proteinfabrikken) om å “hjelpe deg å spise riktig”, resulterte i 2016 til det som i dag er Din Helsemat. Vi går ikke gjennom hele historien, men sannheten er at selskapet har er tuftet på ideer om å gjøre sunn mat enkelt og tilgjengelig, og det er kunnskapsrike og faglig dyktige personer som står bak. Ved å spise riktig er det enklere å oppnå bedre livskvalitet og energi, og Din Helsemat gjør det enklere å oppnå dette- ikke minst å spare tid. Lever du et aktivt liv med mye trening, vil kostholdet være helt avgjørende for prestasjonene.

Din Helsemat sunn mat levert på døra
Sunn mat levert på døra. Enkelt og greit.

Din Helsemat vs. “resten”.

Det som skiller Din Helsemat fra “resten” av tilbyderne er det store fokuset på spiseklare ferdigretter med lavt karbohydratinnhold, helt uten sukker og gluten. De tilbyr også en rekke måltider fri for melk, og de leverer spesialmåltider til en rekke ulike dietter som blant annet keto dietten, 5:2 dietten, Paleo dietten, LCHF dietten, allergenfrie dietter, etc.. Og det finnes ikke bare en´ type for hver diett, det finnes mange! Har du et mål om å gå ned i vekt vil en slankepakke fra Din Helsemat være et svært godt alternativ. Alle diettene har ferdig utregnet kaloriinnhold slik at det er lett å holde oversikten over hvor mange kalorier du inntar.

Måltidspakkene varierer i størrelse, men mange varer så lenge som 14 dager. Du kan bestille middager, men også helt vanlig brød, knekkebrød, kjeks, småbakst og desserter Felles for alt du kan bestille? Det er sunt og godt!

Kjapp levering og høy kvalitet

For de som aldri har prøvd “mat på døra” konseptet kan det virke rart å få levert mat levert rett på døra. Vis ikke frysevarer tine under frakt? Din Helsemat leveres med ekspresslevering dagen etter at du har bestilt, og bor du i distriktet vil det ta maksimalt to dager ved bestilling i uken. Og alle kjølevarer er så klart frosset. Frakten koster litt ekstra, men du er garanert ferske og fryseklare produkter uten forringelse.

Din Helsemat anbefales virkelig til alle som ønsker å forsøke seg på en spesifikk diett, særlig de diettene som følger et strengt skjema og som det kan være ekstra utfordrende å følge. Keto dietten er kanskje den vanskeligste dietten, og Din Helsemat har en rekke ulike måltidsløsninger for dette.

Finn din favoritt her:

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer