treningsmusikk september
324
0

Høsten er i full anmarsj og det er den perfekte tiden for å skru på musikken å kjøre i gang en noen gode treningsøkter. Her er månedens utvalgte treningsmusikk for september!

Som alltid nevner vi at musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%- og at musikk kan ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Sommeren er lagt bak oss og vi går kjøligere dager i møte. Høsten er på mange måter den perfekte tiden for å trene, enten det er inne eller ute, kondisjon eller styrke. Treningssentrene kjører gode kampanjer for deg som ønsker å trene styrke, og naturen er på sitt vakreste og i all sin fargeprakt.

Denne spillelisten vil forhåpentligvis motivere deg til å få opp pulsen i tiden fremover, og til å komme gjennom noen gode treningsøkter. Er du på jakt etter noen gode trådløse ørepropper, finner du vår best i test trådløse ørepropper til trening her!

 

Beste treningsmusikk september 2019!

Finn frem øreproppene og skru opp volumet! Her er den spillelisten for september 2019. 

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

 

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer