treningsmusikk
284
0

Vi er godt i gang med høstmånedene og den friske luften gjør det perfekt å trene både inne og ute! Her er musikken som forhåpentligvis kan være med å sparke igang treningen din denne måneden.

Som alltid nevner vi at musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%- og at musikk kan ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Frisk luft og kjølige høstdager gjør det lettere å trene ute enn midt på sommeren når sola steiker og temperaturen kryper opp mot 30+, men det er også den perfekte tiden for å trene innendørs. Høsten byr nemlig på “litt av hvert” av vær, og det er ikke foruten grunn at treningssentrene opplever større pågang når året drar seg mot sine siste måneder.

Vi kan ikke få opp pulsen din ved å trylle, men vi kan gi deg en spilleliste med et utvalg låter som i høyst mulig grad kommer til å få beina til å krible, hjertet til å slå litt raskere, og lysten til å bevege seg enda mer! Er du på jakt etter noen gode trådløse ørepropper, finner du vår best i test trådløse ørepropper til trening her!

 

Beste treningsmusikk oktober 2019!

Finn frem treningstøyet! Her er den spillelisten for oktober 2019. 

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

 

treningsmusikk

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer