treningsmusikk
182
0

Sprit opp november med motiverende musikk til treningen! Disse sangene kan være det som hjelper deg å få unna en effektiv og god treningsøkt!

November er kanskje den mørkeste og tyngste måneden gjennom hele året. Ikke er det snø som lyser opp, og klimaet spiller bingo på fulltid der det veksler mellom minus- og plussgrader. For denne måneden har vi valgt å plukke ut kun noen få sanger til treningsmusikk-listen. Totalt varer musikken i 30 minutter, og selv om det er kort, så kan det være perfekt for å få gjort unna en effektiv og god treningsøkt.

Trenger du tips til gode trådløse ørepropper, så finner du en liste over de beste trådløse øreproppene her!

Og til vårt forsvar, selv om vi avslutter med en kanskje litt for gammel sang av Freddy Kalas – En pinne for landet, så kan vi bare si: “Når det er bra nok for Ole Einar Bjørndalen, så er det bra nok for alle oss andre også”.

God trening!

Beste treningsmusikk november 2019!

Finn frem treningstøyet! Her er spillelisten for november 2019. 

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

treningsmusikk

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer