treningsmusikk
363
0

For mars måned gir vi deg en herlig og inspirerende liste med motiverende og oppløftende toner. Perfekt for å gjennomføre en økt med litt tempo!

Atter en gang gjentar vi; forskning viser at musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%, og musikk kan gi mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler.

Mars måned er her! Dagene blir lengre og varmere, og det er lettere å finne motivasjon til å komme seg utendørs for å trene. Inspirert av sola og lysere dager ønsker vi å booste økta med litt lystige og raske toner! Denne spillelista er perfekt for litt intensive økter, men kan så klart brukes til det meste av trening. Så lenge det ikke er Yoga…

Legg til lista i der du lytter til musikk, enten det er Spotify, Apple Music, Deezer, Google Play eller hva det måtte være du lytter til. Få på deg treningstøyet, knyt på deg skoa, kom deg av sted og sett i gang økta!

 

Beste treningsmusikk februar 2020!

Denne spillelisten kommer til å få frem treningsgleden og motivasjonen hos selv den mest motvillige! Plugg i øreproppene og sett i gang økta!

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

treningsmusikk

 

Positive fordeler med musikk:

  • Musikk har en smertestillende effekt fordi det distraherer tankene våre.
  • Musikk bidrar til å øke tempoet på treningen. Du løper eller løfter vekter i samme takt som musikken.
  • Musikk kan øke stoffskiftet og energiutnyttelsen.
  • Fortrenger vonde tanker og smerter.
  • Reduserer blodtrykket.
  • Bedrer humøret. De som lytter til musikk har lettere for å tenke positivt!

Les også: Derfor bør du lytte til musikk når du trener!

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer