treningsmusikk
292
0

Musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Månedens treningsmusikk for mai 2019 er plukket ut fra treningsprofilen David Laid. Laid er en 21 år gammel  kroppsbygger som ved en tidligere anledning delte sine favoritt treningslåter med Gymshark, en produsent av trening- og fritidsbekledning basert i England.

Listen reflekterer David sin dedikasjon til treningen, og når du etterhvert får lyttet deg gjennom låtene, så skjønner du hvorfor. Disse sangene får deg til å bite tenna sammen, yte enda litt hardere og skvise den siste kraften ut av musklene.

Musikken er nokså “heavy”, så det dersom du har tenkt å høre på denne listen mens du trener på treningssenteret, anbefaler vi helt klart noen gode ørepropper. Dette er ikke listen du setter på over det felles musikkanlegget uten å forhøre deg med resten av personene på senteret. Trenger du noen gode trådløse ørepropper finner du vår best i test trådløse ørepropper til trening her!

 

Beste treningsmusikk mai 2019!

Denne spillelisten kommer garantert til å få opp tempoet og kvaliteten på treningsøkten!

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

treningsmusikk

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer