treningsmusikk
117
0

Musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Månedens treningsmusikk for juni 2019 er hentet fra George Foremann III, grunnleggeren av Everybody Fights boring gym. Her deler Foremann en liste sanger som garantert hjelper deg til å pushe deg selv gjennom en hard og intensiv treningsøkt.

Listen reflekterer David sin dedikasjon til treningen, og når du etterhvert får lyttet deg gjennom låtene, så skjønner du hvorfor. Disse sangene får deg til å bite tenna sammen, yte enda litt hardere og skvise den siste kraften ut av musklene.

Opprinnelig er listen laget for en intensiv sirkeløkt som består av 12 runder intervallbbaserte øvelser, men du kan så klart bruke musikken til all slags trening med høyt tempo. Trenger du noen gode trådløse ørepropper finner du vår best i test trådløse ørepropper til trening her!

 

Beste treningsmusikk juni 2019!

Denne spillelisten kommer garantert til å få opp tempoet og kvaliteten på treningsøkten!

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

treningsmusikk

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer