treningsmusikk
113
0

Musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Sommervarmen er godt i gang og med lange, lyse dager og mer sol og varme, så burde juli være den optimale måneden for trening utendørs. Men, sola og varmen kan fungere både som motivasjon og “skremsel”. Å trene i 30 varmegrader og stekene sol er ikke alltid like fristende. For å hjelpe deg i gang og å bygge opp under motivasjonen din, så har vi denne måneden en spilleliste på drøye 1.5 time med variert musikk som får pulsen din til å øke noen slag i det du setter på “play”.

Selv om listen er perfekt til løping, så kan du så klar bruke den til det du vil. Trenger du noen gode trådløse ørepropper finner du vår best i test trådløse ørepropper til trening her!

 

Beste treningsmusikk juli 2019!

Ta på deg hodetelefonene/øreproppene å knyt på deg løpesko! Denne spillelisten er den ultimate løpemusikken for sommeren 2019. Perfekt hvis du har en konkurranse eller et annet arrangement å trene mot.

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

 

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer