beste treningsmusikk
186
0

Musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Vi prøver oss nok en gang med “månedens treningsmusikk”. Denne gangen er utvalget inspirert av actionfilm-kongen Dwayne Johnson fra blant annet “The Rock”-filmene. Uansett hvor det er Dwayne reiser rundt i verden, finner han alltid tid til trening. Millioner av mennesker følger han daglig i sosiale medier i håp om å få en smakebit av hvordan han klarer å holde seg å godt trent.

Vi kan ikke kopiere genene til “The Rock”, men vi kan lytte til den samme inspirerende musikken! I forbindelse med wrestling videospillet WWE 2K18, delte Johnson noen av sine favoritt låter som sørger for at blodet pumper ut i musklene.

Legg til lista i Spotify, iTunes, Deezer, Google Play eller hva det måtte være du lytter til. Få på deg treningstøyet, og sett i gang økta!

 

Beste treningsmusikk januar 2019!

Denne spillelisten kommer garantert til å få opp tempoet og kvaliteten på treningsøkten!

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

beste treningsmusikk

Visste du også at musikk har mange positive fordeler:

  • Det har en smertestillende effekt fordi det distraherer tankene våre.
  • Musikk øker tempoet på treningen. Du løper eller løfter vekter i samme takt som musikken.
  • Musikk kan øke stoffskiftet og energiutnyttelsen.
  • Fortrenger vonde tanker og smerter.
  • Reduserer blodtrykket.
  • Bedrer humøret. De som lytter til musikk har lettere for å tenke positivt!

Les også: Derfor bør du lytte til musikk når du trener!

 

 

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer