treningsmusikk
455
0

Musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Månedens treningsmusikk er valgt ut med tanke på deg som ønsker å effektivisere treningen mest mulig og som stadig opplever det som utfordrende å få plass til trening i kalenderen. Listen består av 7 sanger med en total varighet på 25 minutter- perfekt for en rask og intensiv treningsøkt! Et 45 minutters økt kan gjerne komprimeres til halvparten dersom pausene holdes til et minimum, og treningseffekten kan være vel så stor. Finn fram utstyret, sett på deg hodetelefonene eller øreproppene og sett i gang! (her finner du en oversikt over best i test trådløse ørepropper til trening)

Legg til lista i Spotify, iTunes, Deezer, Google Play eller hva det måtte være du lytter til. Få på deg treningstøyet, og sett i gang økta!

 

Beste treningsmusikk februar 2019!

Denne spillelisten kommer garantert til å få opp tempoet og kvaliteten på treningsøkten!

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

 

treningsmusikk

Visste du også at musikk har mange positive fordeler:

  • Det har en smertestillende effekt fordi det distraherer tankene våre.
  • Musikk øker tempoet på treningen. Du løper eller løfter vekter i samme takt som musikken.
  • Musikk kan øke stoffskiftet og energiutnyttelsen.
  • Fortrenger vonde tanker og smerter.
  • Reduserer blodtrykket.
  • Bedrer humøret. De som lytter til musikk har lettere for å tenke positivt!

Les også: Derfor bør du lytte til musikk når du trener!

 

 

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer