treningsmusikk jul
273
0

Desember er en travel måned hvor det kan være utfordrende å få tid til trening. Bruk disse sangene for å få motivasjonen som trengs for å gjennomføre økta!

Å sette sammen en spilleliste for desember kan være utfordrende, og istedenfor å fylle på med dårlige rockeversjoner av klassiske julelåter, så har vi latt oss inspirere av spillelistene vi oppdaget når vi nylig testet de trådløse øreproppene Jaybird Vista som vi også kåret til testvinner i vår “Best i test trådløse ørepropper”.

Jaybird har laget ørepropper i lang tid og var en av de første til å produsere virkelig gode trådløse ørepropper. Jaybird Vista er rett og slett fantastiske ørepropper både når det gjelder lyd, funksjonalitet og passform, men de har også et annet ess i ermet. Jaybird har nemlig en egen app til både iOS og Android som utvider funksjonalitet ytterligere ettersom du kan justere dynamikken selv, men det beste er at den er fullt integrert med Spotify (krever et Premium-abonnement) og gir deg en masse ulike forslag til spillelister som ulike ambassadører og coacher har satt sammen! Her er det bare å velge spilleliste, og appen starter automatisk musikken som hentes fra Spotify-biblioteket.

Så om du sliter med å finne ny og inspirerende musikk til treningen fremover, så er dette en app som er gull verdt! Her er i hvert fall listen vi valgte for desember. God trening!

Beste treningsmusikk desember 2019!

Finn frem treningstøyet, tenk på ribbe og pinnekjøtt, og kjør trening! Her er spillelisten for desember 2019. 

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

treningsmusikk jul

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer