treningsmusikk august
143
0

Musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Månedens treningsmusikk for august 2019 representerer det august bruker å være for de aller fleste av oss- nemlig rett på igjen etter ferien! For ikke å gjøre starten altfor brutal, har vi valgt ut en kort spilleliste med kun 10 sanger, totalt 41 minutter. Lytt deg gjennom spillelisten og la økten vare like lenge.

Spillelisten er laget av SHAPE, der de har plukket ut det de mener er tidenes beste rocke-treningslåter. Vi kan ikke si oss annet enn enige.

Trenger du noen gode trådløse ørepropper finner du vår best i test trådløse ørepropper til trening her!

 

Beste treningsmusikk august 2019!

Denne spillelisten sørger for at hjertet kommer til å slå noen ekstra slag fra første “beat”, og motiverer deg til å holde deg gående de drøye 40 minuttene som spillelisten varer!

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer