treningsmusikk
647
0

April er i gang og våren nærmer seg med stormskritt. Her er musikken som kan være med å løfte både humøret og treningen et par hakk i tiden fremover!

Denne setningen er obligatorisk: Forskning viser at musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%, og musikk kan gi mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Selv om det er en merkelig tid med koronavirus og begrensede muligheter til å trene på treningssenter og utendørs, så betyr det ikke at du ikke kan trene. Det finnes mange alternative måter å trene på, og vi har listet opp en rekke gode treningsalternativer i flere av våre siste artikler. Og som alltid er musikk svært motiverende for å yte litt ekstra på trening. Denne måneden er vi inspirert av TIME Magazine som har satt sammen en liste over det de mener er “tidenes 50 beste treningssanger”. Så gjenstår det å se om du er enig?

Legg til lista i der du lytter til musikk, enten det er Spotify, Apple Music, Deezer, Google Play eller hva det måtte være du lytter til. Nyt låtene, og gi gass!

 

Beste treningsmusikk februar 2020!

Denne spillelisten kommer til å få frem treningsgleden og motivasjonen hos selv den mest motvillige! Plugg i øreproppene og sett i gang økta!

Få hele spillelisten på din Spotify!         Hør spillelisten online!

treningsmusikk

 

Positive fordeler med musikk:

  • Musikk har en smertestillende effekt fordi det distraherer tankene våre.
  • Musikk bidrar til å øke tempoet på treningen. Du løper eller løfter vekter i samme takt som musikken.
  • Musikk kan øke stoffskiftet og energiutnyttelsen.
  • Fortrenger vonde tanker og smerter.
  • Reduserer blodtrykket.
  • Bedrer humøret. De som lytter til musikk har lettere for å tenke positivt!

Les også: Derfor bør du lytte til musikk når du trener!

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer