262
0

April er i gang og lokker med lengre og lyse dager. La musikken gi deg det ekstra kicket for å få til en god treningsøkt denne måneden!

Vi blir aldri lei av å gjenta det, men musikk kan øke prestasjonen så mye som 10-15%! Faktisk kan musikk ha mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler!

Denne månedens musikk kan ved første øyekast virke som den er tilpasset kun de som elsker å løpe milevis langs landeveien eller på en tredemølle, men vi garanterer at lista passer like godt for deg som enten ønsker en solid time hvor du pumper jern, eller en kort og brutal HIIT økt.

Et godt tips til deg som er glad i å trene med musikk på øret er å benytte et godt sett med trådløse øreproppeer. Du slipper rotet med kabler, får propper som sitter godt, og langt bedre lyd enn de standard proppene som følger med!

Sjekk vår liste over Best i test trådløse ørepropper 2019!
(Undertegnede sverger til nummer 1!).

Beste treningsmusikk april 2019!

Plugg i øreproppene og kjør i gang. Lista inneholder nesten 7 timer med musikk, så her er det bare å sette på “shuffle” å sette i gang!

Få hele spillelisten på din Spotify!        Hør spillelisten online!

månedens treningsmusikk

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer