alpha man testobooster
325
0

Er du trøtt, sliten, tiltaksløs, ukonsentrert, irritabel og mangler lyst? Dette er bare noen av problemene ved mangel på testosteron i kroppen. Heldigvis finnes det produkter som kan motvirke dette.

Det prates mye om kvinner som kommer i overgangsalderen, men sjelden om menn som opplever mangel på testosteron- dessverre. For det er nemlig slik at et lavt testosteronnivå kan oppleves svært tungt for den det gjelder.

 

Dette er testosteron

Testosteron omtales gjerne som «det mannlige kjønnshormonet» (et steroidhormon) og utskilles fra testiklene. Det utspiller sin kanskje viktigste rolle i reproduksjonen, men testosteron er også viktig for å bevare den seksuelle driften og lysten og ikke minst proteinsyntesen som er avgjørende for å kunne bygge nye muskler, bevare allerede opparbeidet muskelmasse, samt å sørge for god beintetthet. På samme måte som at testosteron er avgjørende for seksuell drift og muskelvekst, kan mangel på testosteron (hypogonadism) føre til en rekke uønskete effekter, blant annet nedsatt seksuell drift, infertilitet, lav beinmargstetthet, redusert muskelmasse og nedsatt styrke. I tillegg vil man gjerne føle seg energiløs, slapp og deprimert.

 

Slik kan du unngå konsekvensene av et lavt testosteronnivå

Kroppen skal i utgangspunktet selv kunne stå for produksjonen av testosteron, men flere faktorer kan bidra til at den ikke klarer å vedlikeholde produksjonen på det nivået som er nødvendig, blant annet aldring. Allerede i starten av 30-årsalderen begynner produksjonen å avta med ca. 1% i året. Når testosteronnivået faller, opplever mange en reduksjon i energinivå, tap av muskelmasse, nedsatt seksuell funksjon og økt kroppsmasse. Ved svært lave verdien kan det være nødvendig å få tilført testosteron gjennom reseptbelagte testosteronpreparater som du får fra legen.

Styrketrening er med på å øke testosteronnivået, men blir det for mye trening, vil testosteronet brytes ned.

Et alternativ til medisinsk testosteronbehandling er å prøve en testobooster som Alpha Man. En testobooster er et kosttilskudd bestående av ulike virkestoffer som kan påvirke produksjonen av testosteronet i kroppen, eventuelt redusere produksjonen av østrogen (det kvinnelige kjønnshormonet) som er en destruktiv faktor for testosteronet. Det er med andre ord ikke en medisinsk form for behandling, men for mange vil en testobooster kunne utgjøre en enorm forskjell.

Virkestoffer med dokumentert effekt

Alpha Man er en kraftig testobooster som kan bidra effektivt til å øke testosteronnivået ditt. Produktet er norskutviklet og innfrir de strengeste retningslinjer for innholdet i et godkjent kosttilskudd.  Produktet består av en rekke virkestoffer med dokumentert effekt når det kommer til å kunne øke testosteronnivået i kroppen.

En av hovedingrediensene i Alpha Man er bukkehornsekstrakt som også går under navnet fenugreek. Bukkerhornsekstrakt har blitt brukt i medisinsk sammenheng i mange hundre år, og flere studier har sett på effekten av bukkehornsekstrakt i blant annet styrketrening. Resultatene viser at at bukkerhornsekstrakt kan ha positiv effekt på styrke og kroppssammensetning etter bare 6 uker. I studien ble det utført kontrollmålinger på øvelsene benkpress og leggpress, samt målt fettprosent hos samtlige deltakere. Deltakerne som inntok bukkehornsekstrakt viste klar styrkeforbedring i begge øvelser i tillegg til at de reduserte fettprosenten.

De unike virkestoffene i Alpha Man:

  • Bukkehornsekstrakt: Et av de beste virkemidlene for å øke testosteronnivået i kroppen og for å trigge sexlysten! Bidrar til å frigjøre bundet testosteron i kroppen slik som kan øke eneriginivået og evnen til å bygge muskler.
  • Maca-planten: Bidrar til å økes sexlysten, og gir deg et kick ved å booste energinivået og utholdenheten!
  • Guarana ekstrakt: Hele 4 ganger kraftigere enn koffein (!!!), men sørger for langvarig og jevn energi. Kan også øke energiomsetningen og fettforbrenningen slik at musklene blir mer definerte.
  • Zink: Sørger for normalt stoffskifte og et sterkt immunforsvar. Det har også en gunstig effekt på testosteronnivået.
  • Vitamin B6: Bidrar til å øke produksjonen av testosteron og undertrykker produksjonen av det kvinnelige kjønnshormonet østrogen, og legger til rette for optimal muskelfunksjon og muskelvekst.
  • Magnesium: Et livsviktig mineral som er spesielt viktig for optimal muskelfunksjon, men kan også bidra til å øke testosteronnivået i kroppen, og dermed legge til rette for økt muskelvekst, sexlyst, mer energi og bedre utholdenhet.

 

Derfor anbefaler vi Alpha Man

Alpha Man er 100% naturlig fremstilt, og alle ingrediensene er nøye utvalgt med hver sine unike egenskaper som utfyller hverandre. Ved å kombinere de riktige virkestoffene, kan effekten av produktet forsterkes ytterligere. Her kan vi trekke frem Alpha Man som et av de beste produktene på det norske markedet. Suksessen i Norge har blant annet bidratt til at Alpha Man nå lanseres i USA.

alpha man testobooster

 

Prøv Alpha Man
Ønsker du å prøve Vita Pura Alpha Man? Du kan enkelt bestille Alpha Man her.

 

Kilde
1.Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study.

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer