biceps trening
269
0

Sett fart på muskelvekst og muskelstyrken med denne killer økten av Incline curls! Sjekk hvordan du gjør det.

Er du på utkikk etter en ny måte å trene armer på, så se for deg armene dine som en fjellkjede. Tanken bak dette er ikke så merkelig med en gang du begynner å se toppene av musklene. Hver gang du utfører en styrkeøkt kommer du et steg nærmere toppen av Mount Everest.

Denne varianten av Spider Curl tar biceps treningen til et nytt nivå ettersom det lar deg trene hver enkelt topp av biceps muskelen alene, slik at hele muskelen styrkes i jakten på toppen av styrke-fjellet! Ved å eliminere assistansen fra forarmen og brachialis får vi isolert biceps ytterligere, slik at du kan utelukkende fokusere på å maksimere treningseffekten av denne muskelen.

For å utføre Incline Spider Top Curls trenger du en skråbenk og et sett manualer. Ettersom det er en isolasjonsøvelse, skal du ikke løfte for tungt. Sørg for å bruke en vekt som er tung nok til å være utfordrende, men lett nok til at du klarer å utføre øvelsen med 100% riktig teknikk.

biceps trening
Ved å isolere biceps helt får du maksimalt ut av øvelsen.

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Incline Spider Top Curl

  • Sett opp en skråbenk med 30 graders helning.
  • Sitt på benken med brystkassen mot ryggstøtten. Hold en manual i den ene hånden og strekk ut den andre armen for å skape balanse.
  • Klem sammen biceps for å curle vekten opp mot brystet.
  • Stop bevegelsen når forarmen din er parallell med underlaget.
  • Ta en kort pause, deretter klem sammen biceps for å gjennomføre 2 “top half curls”.
  • Senk manualen til startposisjon. Dette er 1 repetisjon.

Når du legger til pausen midtveis i øvelsen, vil du fjerne momentumet og energien som har bygd seg opp fra forrige repetisjon. Du blir derfor i prinsippet nødt til å starte en helt ny bevegelse fra midtstilling.

Med en gang du kjenner at du begynner å bli sliten, er det ekstra viktig at du har fokus på riktig teknikk.

 

Slik bruker du Incline Spider Top Curl

Finn en vekt du klarer å løfte med god teknikk 8-10 reps. Utfør deretter 3 sett a 8-10 reps for hver arm. Denne øvelsen er også fin for å avsløre eventuelle styrke forskjeller mellom armene, og du kan selve velge å utføre flere/tyngre reps med den svakeste armen.

 

Kilde
Menshealth.com

Kommentarer