Best i test joggesko 2020 – Joggesko for asfalt/mølle

best i test løpesko
10382
0

Vi gir deg oversikten over markedets beste joggesko i 2020. Her finner du noen av de beste modellene for asfalt og løp på mølle!

Hvis du går inn i en sportsbutikk og vil kjøpe et par løpesko, er det lett å bli forvirret. Løpesko finnes i flere ulike kategorien, med ulikt dropp, pronasjon, demping og svært forskjellig passform. For en person som løper flere dager i uken er skoene det viktigste verktøyet man har. En god sko skal sørge for å gi støtte og avlastning der du trenger det, tilstrekkelig demping under hæl og forfot, og samtidig by på en god løpsfølelse. 

Under finner du test av noen av de mest populære modellene på markedet, og under produktene finner du en omfattende forklaring av ulike begrep som brukes om sko, og ikke minst tips til hva du bør se etter. 

Er du på jakt etter løpesko for terreng? Sjekk vår oversikt over de beste skoene for “Best i test terrengløpesko 2020 – Løpesko for terreng” her.

NB: Priser oppdatert mars 2020!

 

Best i test joggesko 2020 – Joggesko for asfalt/mølle

Vi i Hardworkout.no er opptatt av at testene skal være uavhengige og troverdige. Ved å handle gjennom linkene i testen bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsbevisste tester og artikler, og vi setter derfor stor pris på om du gjør dette. Prisene oppdateres regelmessig og reflekterer de beste prisene på markedet. Her kan du lese mer om våre samarbeidspartnere.

SORTER ETTER:

løpesko test
#1 Nike Epic React Flyknit 2

Nike Epic React Flyknit 2 er toppmodellen i Nike sin nye serie av løpesko med den revolusjonerende REACT-støtdemping. REACT-dempingen sørger for svært demping, samtidig som den gir god respons til løpssteget.

Epic React Flyknit 2 har dempingen til en mengdetreningssko, men vekten til en konkurransesko - kun 224g i str. 42. Overdelen er laget av Nikes sin velkjente  Flyknit-veving som er både lett og luftig, og sørger for perfekt passform ettersom den omslutter foten som en sokk.

Passformen er svært god. De er normale i størrelsen, men kan fremstå noe smal for de med en bredere fot. Epic React 2  er noe smal i hælen og fremover midtfoten, samt en lav og smal front.

Ønsker du en superlett mengdetreningssko som også kan brukes på kortere distanser og til raske løp/treningsturer, så er Nike Epic React Flyknit 2 er svært god anbefaling.

Egenskaper

Løpsfølelse: 10/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 9/10
Totalt: 28/30

+Lett! Og responsiv!
+Meget god demping!
+Sitter som støpt på foten.
+God støtte.

- Litt smale for enkelte.

Hæl/forfot: 28mm/18mm
Dropp: 10mm
Vekt: 248g (44)

Kr 1119,-

løpesko adidas ultraboost 20
#2 Adidas Ultraboost 20

Adidas Ultraboost 20 er en fryd å løpe i. Kort oppsummert!

Adidas Ultraboost 20 er kanskje en av de mest behagelige mengdetreningsskoene på markedet. Overdelen i det spesialutviklede Primeknit-materialet sørger for en suveren passform, og skoen sitter som støpt rundt hele fotbladet uten og kjennes trykkende. 3D-hælkappen er formstøpt og sørger for at foten holder seg på plass i skoen, samtidig som den sikrer god bevegelsesfrihet til akillessenen.

Den nye og revolusjonerende Boost-mellomsålen er designet for å gi deg optimal energiutnyttelse i hvert skritt, og gir svært god respons. Gummisålen sikrer et ekstraordinært grep i underlaget både i regn- og oppholdsvær.

Skoen har en passform som gjør at den vil passe mange ulike fotyper. De er normale i størrelsen, har en smal hæl, medium til smal forfot, og en medium bred forfot. Overdelen tilpasser seg godt til foten.

Adidas Ultraboost 20 er perfekt for deg som ønsker en mengdetreningssko med mye demping og god respons. Kanskje den mest allsidige på markedet?

Egenskaper

Løpsfølelse: 8/10
Stabilitet: 10/10
Demping: 10/10
Totalt: 28/30

+Svært god demping. Responsiv.
+Helt rå passform! PRIMEKNIT-materialet sørger for å låse fast foten uten at det klemmer.
+God lufting gjør at den føles enda raskere.
+Meget god respons i frasparket gir god løpsfølelse!
+Godt grep på vått underlag.

Hæl/forfot: 28mm/18mm
Dropp: 10mm
Vekt: 310g (44)

Kr 1799,-

joggesko test
#3 Nike Air Zoom Vomero 14

Nike Air Zoom Vomero har lenge vært en av bestselgerne på markedet, men har likevel havnet litt i skyggen av sin slektning Pegasus. Vomero 14 er en oppdatert modell av Nikes mengdetreningsko for den nøytrale løperen, og denne versjonen er bedre enn noen gang. Her har Nike hentet inspirasjon fra Pegasus-modellen og tilført React-foam sålen i mellomfot og en oppdatert overdel, som sammen skaper en helt ny sko.

Modellen byr på meget god demping i hele skoen, og passer utmerket til lange løpeturer hvor komfort står i fokus. I forfot og hæl sitter det Zoom Air-puter som gir god demping til løpere som lander på hæl. Overdelen er laget i Nikes eget sømløse Fly-mesh materiale som sørger for at skoen sitter som en sokk rundt foten. Hælkappen er ny og ligner den vi finner i Pegasus 35, og låser hælen godt på plass. Ellers er yttersålen oppdatert med et nytt mønster. Dette sørger for enda høyere slitestyrke og bedre grep, samtidig som det hjelper løperen til å avvikle løpesteget bedre.

Passformen er ”true to size”. Medium hæl, mellomfot og forfot. Flywire og Fly-mesh materialet sørger for en tight passform, men ettersom materialet justerer seg etter fotens form, vil nok skoen passe både smale og brede føtter.  

Denne skoen passer for deg som ønsker en myk og god sko som passer like godt til 10 kilometeren som et maraton. Vomero trives best på asfalt, fine grusveier og mølle. Ønsker du deg en sko for raske intervaller, så bør du heller se på Pegasus skoen.

Egenskaper

Løpsfølelse: 8/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 9/10
Totalt: 26/30

+Sitter som en sokk på foten.
+Relativt lett.
+Kjennes myk og god samtidig som den er snerten og rask!
+Svært slitesterk!

Hæl/forfot: 27mm/17mm
Dropp: 10mm
Vekt: 279g (42)

Kr 1049,-

#4 Hoka One One Clifton 6
Norges kanskje bestselgende løpesko er lett nok til å løpe raskt med og har støtdemping og beskyttelse nok til å løpe langt med!
Hoka One One Clifton 6 gjør det mulig å kan løpe lengre og oftere med mindre belastning. Denne utgaven er et steg mot den opprinnelige Clifton 1 når det gjelder støtdempingen, og har blitt meget godt mottatt. Overdelen er mykere enn tidligere og gir bedre rom til forfoten. Materialet puster også bedre enn tidligere, og er mer behagelig å løpe langt i. Sålen kommer i et mykere materialet som gir skoen bedre demping. Totalt sett har Clifton bare blitt enda bedre på det den allerede var god på!
Passformen er normal, og skoen er gjennomgående medium bred. Dette er nok en sko som vil passe mange fottyper.
Ønsker du deg en super allsidig sko som gir byr på både komfort og fart enten det er korte intervaller eller lengre treningsturer? Da bør Hoka One One Clifton 6 være et soleklart alternativ. Vi kan også nevne at de ser virkelig flotte ut.

Egenskaper

Løpsfølelse: 10/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 9/10
Totalt: 28/30

+ Fantastisk lettvektssko med svært god demping!
+ Åpen mesh konstruksjon i overdelen gir god lufting og støtte.
+ Lavt dropp gir svært god løpsfølelse og god stabilitet.
+ Oppdatert EVA midtsåle med bedre støtdemping.
+ Meget allsidig modell for alle typer løpere.

Hæl/forfot: 29mm/24mm
Dropp: 5mm
Vekt: 255g (42,5)

Kr 1351,-

#5 Saucony Triumph ISO 5

Triumph ISO 5 er en fantastisk fulldempet og nøytral mengdetreningssko for deg som vil ha er på jakt etter god støtdemping og så mye komfort som mulig.

Siste utgave av den populære Triumph-modellen er oppdater med 2 mm ekstra EVERUN demping som bidrar til en enda mykere opplevelse enn tidligere. Samtidig skoen bevarer skoen den livlige responsen når du sparker i fra underlaget. Saucony er gode på å lage sko som kjennes behagelige på foten, og nok en gang tryller de frem en modell som sitter som støpt til fotbladet - uten at det trykker eller kjennes ubehagelig.

Triumph 5 er ikke blant de letteste skoene, men dette er skoen du kan legge ut på langtur å sluke kilometer etter kilometer med.

Passformen oppleves som medium bred fra hæl og tå, mens mesh-overdelen bidrar til en behagelig sokkelignende følelse når du har å deg skoen.

Egenskaper

Løpsfølelse: 8/10
Stabilitet: 8/10
Demping: 10/10
Totalt: 26/30

+Behagelig passform.
+Meget god lufting gjør at du unngår klamme og svette føtter.
+God respons i frasparket gir god løpsfølelse!
+Svært god demping.
+Slitesterk.

- Litt tunge.
- Kan bli litt for myke for noen løpere.

Hæl/forfot: 28mm/10mm
Dropp: 8mm
Vekt: 323g (42,5)

Kr 1077,-

#6 Saucony Ride ISO 2

Saucony Ride har vært skoprodusentens bestselger for den nøytrale løperen i lang tid, og fjorårets Ride ISO ble raskt en suksess. Årets utgave er bedre enn noen gang. Saucony bruker en Power Foam teknologi i sålen kombinert med Everun, og sørger for svært god demping samtidig som det bevarer responsen og ”snerten” i frasparket.

Overdelen er sømløs og fleksibel, og låser foten behagelig på plass. Hælen er forbedret og bedre polstret slik at den kjennes myk og god, samtidig som hælen holdes godt på plass. Sålen har også blitt oppgradert og har nå bedre grep enn tidligere. Der tidligere modeller kunne være litt glatte på våt asfalt, har ISO Ride 2 fått bedre friksjon i sålen.

Dette er rett og slett en sko du ikke vil ta av deg! Ride ISO 2 passer best til asfalt og løping mølle. Ride ISO 2 er normal i størrelsen som Saucony-sko flest, medium hæl, medium vrist og medium til bred forfot.

Skoen passer for deg som ønsker en behagelig sko med mye demping, men som ikke vil gi avkall på den gode løpsfølelsen som en lettere sko gir. Hele skoen oppleves som en sko som bare omslutter foten som en sokk!

Egenskaper

Løpsfølelse: 9/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 9/10
Totalt: 27/30

+ Utrolig behagelig å ha på foten! Du merker ikke at den er der.
+ Lette!
+ Meget god demping samtidig som den bevarer god løpsfølelse.
+ Sitter som en sokk på foten.

- Den "løse" overdelen kan gjøre at skoen føles litt mindre stabil i skarpe svinger og på ulendt underlag.

Hæl/forfot: 28mm/20mm
Dropp: 8mm
Vekt: 272g (42)

Kr 1049,-

#7 Asics Nimbus 22

Asics Nimbus 22 er skoprodusentens toppmodell til nøytrale løpere, og er en svært behagelig og godt dempet sko. Nimbus har alltid hatt en ”luksus-følelse” over seg, og har tross sin litt høye vekt vært en svært allsidig og god sko til både kortere og lengre løp.

Med den lette og komfortable løpeskoen GEL-Nimbus 22 fyker kilometerne unna. Denne oppgraderte versjonen har forbedret passform og flere nivåer av demping, takket være en kombinasjon av FluidRide-mellomsåle, FlyteFoam nederst i mellomsålen og SpevaFoam øverst i mellomsålen. Disse teknologiene gir til sammen økt fjæring og en mer robust og slitesterk mellomsåle.

Ny FluidFit 2.0 mesh-overdel tilpasser seg foten, mens strategiske forsterkninger støtter foten. GEL-demping i hæl og forfot gir maksimal fjæring og eksepsjonell komfort, mens kveldsløpeturen blir enda tryggere med flotte 3M-refleksdetaljer.

Nimbus 22 passer best for deg som ønsker en stabil, godt dempet sko, og som foretrekker lange turer i rolig tempo. Skoen kan fint brukes på både asfalt, grus og mølle. Den høye vekten merkes når du forsøker å øke tempoet, og det er ikke en sko som innbyr til fartslek. Asics har likevel lyktes godt med denne utgaven av Nimbus-serien, og vi tror de fleste vil like denne enda bedre enn tidligere utgaver.

Passformen er normal og  hele skoen er medium bred fra hæl til tåboks. Asics Nimbus 22 vil nok passe svært mange fottyper.

Egenskaper

Løpsfølelse: 7/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 10/10
Totalt: 26/30

+Meget god demping!
+God og myk hælkappe.
+Vil nok passe mange fottyper.
+God plass til foten samtidig som den er lett å tilpasse.

-Høy vekt.
-Ingen vinner på raske turer.

Hæl/forfot: 31mm/21mm
Dropp: 10mm
Vekt: 312g (42)

Kr 1399,-

best i test løpesko
#8 New Balance Fresh Foam 1080v10

New Balance Fresh Foam 1080v10 er uten tvil den beste utgaven av denne modellen noen gang!

Fresh Foam-sålen som New Balance benytter seg av har alltid sørget for en førsteklasses sko med god demping, og i år er platen ytterligere forbedret. Dette er ”luksusskoen” for deg som ønsker å sluke mil langs asfalten eller på fine grusveier. New Balance har konstruert sålen med ulik hardhet slik at skoens ytterside er lettere å komprimere enn innsiden, og dermed vil skoen ”guide” deg til riktig stegavvikling. De fleste løpere lander nemlig på yttersiden av foten, så New Balance er absolutt inne på noe! Den brede yttersålen som omslutter skoen sørger for en svært stabil sko, og selv om v8 har et mer minimalistisk design enn sin forgjenger, så har skoen lagt på seg noen gram som følge av den nye dempeplaten. Overdelen er oppdatert med et nytt og mer luftig materiale som også skal holde foten bedre på plass.

Skoene oppleves som normale i størrelsen, medium i hælen, medium til smale i mellomfoten og en medium forfot.

Dette er skoen for deg som ønsker maksimal komfort på løpeturen og som liker sko med mye demping, men som likevel bevarer en god løpsfølelse. Du setter ikke fartsrekorder med denne skoen, men til gjengjeld er den så behagelig å løpe i at du kanskje løper lengre enn du trodde du var i stand til

Egenskaper

Løpsfølelse: 7/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 9/10
Totalt: 25/30

+ Svært stødig!
+ Lav vekt.
+ Meget god demping.
+ Behagelig overdel som tilpasser seg foten.
+ Allsidig passform.

- Kanskje for stabil for noen?
- Oppleves litt treg/tung, og gir ingen skikkelig løpsfølelse.

Hæl/forfot: 30mm/22mm
Dropp: 8mm
Vekt: 269g (42,5)

Kr 1599,-

#9 Asics Gel Kayano 26

Asics Gel Kayano er Asics toppmodell til løperen som pronerer, og Kayano er faktisk Skandinavias mest solgte pronasjonssko.

Kayano 26 bygger videre på suksessmodeller Kayano 25. Overdelen er laget i et nytt "Jacquard-mesh"-materialet som sikrer god ventilasjon og optimal passform. Skoen har blitt litt romsligere foran enn den tidligere utgaven. Mellomsålen består av tre materialer; FlyteFoam Lyte, FlyteFoam Propel og Asics GEL. Dette sørger for å kombinere demping og "snert" i frasparket på en utmerket måte. Den anatomiske innleggssålen gir enda større komfort og bedre passform, selv om den kan føles litt hard i starten.

Du finner den velkjente stabiliteten fra tidligere Kayano-modeller også i denne utgaven. Asics bruker også sine velkjente GEL-puter i forfot og hæl for å gi optimal demping der det trengs. Denne gangen er det mer GEL i hele skoen enn noen gang, uten at skoen kjennes for myk. Asics har rett og slett bare brukt mer av GEL-materialet til fordel for skum.

Hælkappen er myk og behagelig og låser foten fast. Modellen har også blitt betydelig romsligere i fronten enn tidligere utgaver. Selve tåboksen har blitt både litt høyere og bredere.

Kayano 26 er en pronasjonssko, og har derfor ilagt en kile (Dynamic Duamox) på innsiden. Kilen hindrer at skoen kollapser og gir foten mer støtte under stegavviklingen. Støtten er akkurat passe til at den gir det lille "ekstra" til de som har behov for ekstra støtte, men er ikke mer dominerende enn at løpere med nøytral fotstilling også kan benytte skoen.

Skoen har en slitesterk såle med godt grep på våt asfalt, og  Kayano trives godt på både grus, asfalt og inne på mølle. Passformen er normal i størrelsen, medium til smal hæl, medium til lav mellomfot, og medium forfot.

Asics Gel Kayana 26 er skoen til deg som ønsker maksimal komfort for lengre turer. Pronerer du i tillegg er Kayano 26 et enda klarere valg. Du prioriterer demping foran vekt og ønsker en stabil og stødig sko. Vet du allerede at du trenger støtte under foten, da er dette skoen for deg.

Egenskaper

Løpsfølelse: 7/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 9/10
Totalt: 25/30

+ Svært komfortabel på foten, låser hælen på plass og god plass til tærne.
+ God støtte til foten, selv for de med normal fotstilling.
+ Den sømløse overdelen tilpasser seg foten og gjør at den vil passe mange fottyper.
+ Romslig og god tåboks.

- Litt for tung til korte og raske turer.

Hæl/forfot: 28mm/18mm
Dropp: 10mm
Vekt: 315g (42)

Kr 1398,-

#10 Nike Air Zoom Pegasus 36

Nike Air Zoom Pegasus 36 er Nike sitt seneste tilskudd til en av de bestselgende sko-seriene opp gjennom tidene og tar Pegasus-modellen enda et steg videre.

Skoen er totalt redesignet og gir deg både god demping, fantastisk passform og et effektivt fraspark. Overdelen er mye luftigere enn på den forrige utgaven, og kjennes langt mer behagelig i varme temperaturer. Hælen er også redesignet, og har blitt slankere for en mer komfortabel passform.

Sålen er relativt lik som på Pegasus 35. Mellomsålen er bygd opp av skum-materialet Cushlon ST i kombinasjon med en ”Zoom Air” luftpute. Materialene har egenskaper som sørger for akkurat nok demping, samtidig som at skoen bevarer meget god snert og respons. Yttersålen er også lik som på Pegasus 35, og sålen sitter godt på både våt og tørr asfalt. Pegasus 36 fungerer også ypperlig å løpe med på grusveier.

Flywire-kablene i overdelen er med på å skape en god passform, og gir en "sokke-lignende" følelse. Passformen er medium til smal i hælen, medium til lav over vristen og medium til smal tåboks.

Ellers set skoen rett og slett rålekker ut, og den kommer i en rekke ulike fargekombinasjoner, så her er du garantert å finne en sko du selv blir glad i.

Nike Pegasus 36 passer for alle type løpere, fra maraton til korte intervaller, og fra den erfarne til den ferskeste i gamet. Testvinner!

Egenskaper

Løpsfølelse: 10/10
Stabilitet: 10/10
Demping: 9/10
Totalt: 29/30

+Imponerende rask og responsiv, og bra vekt!
+Fantastisk passform foten, låser hælen på plass og sitter som en sokk.
+God lufting gjør at den føles enda raskere.
+Meget god respons i frasparket gir god løpsfølelse!
+Svært god demping.
+Fantastisk slitesterk.

Hæl/forfot: 28mm/18mm
Dropp: 10mm
Vekt: 248g (42,5)

Kr 909,-

#11 Hoka One One Bondi 6

Hoka One One Bondi 6 er den mest dempede skoen fra Hoka One One, men likevel klarer Hoka å holde vekten nede på respektable 306g. Overdelen er redesignet og sørger for bedre passform og lufting, mens sålen har blitt ytterligere forsterket for å tåle flere mil langs asfalten. Dempingen er på topp, og løpsfølelsen er godt bevart.

Bondi 6 egner best på asfalt, men trives også godt på grusvei. Skoen oppleves stabil og behagelig å løpe i, og passer ekstra bra for deg med moderat pronasjon.

Passformen oppleves som medium bred fra hæl og tå. Overdelen sitter ikke fullt så tight på foten som for eksempel på Saucony-skoene, og skoen oppleves dermed litt romsligere.

Egenskaper

Løpsfølelse: 7/10
Stabilitet: 9/10
Demping: 10/10
Totalt: 26/30

+Imponerende rask og responsiv, og bra vekt!
+Fantastisk passform foten, låser hælen på plass og sitter som en sokk.
+God lufting gjør at den føles enda raskere.
+Meget god respons i frasparket gir god løpsfølelse!
+Svært god demping.
+Fantastisk slitesterk.

Hæl/forfot: 37mm/33mm
Dropp: 4mm
Vekt: 306g (42,5)

Kr 1314,-

 

Dette bør du se etter

Dropp

Dropp er forskjellen i såletykkelse fra skoenes såle fra forfot til hæl. En løpesko med helt flat såle har 0mm dropp, mens en løpesko med 10 mm dropp er 10mm høyere i hælen enn i forfoten. Tidligere har løpesko hatt relativt mye dropp, 12-14mm, men i dag er det vanligere med mindre dropp. Mengdetreningssko ligger som regel på 8-12 mm, men lettvektssko og terrengsko gjerne ligger mellom 3-6 mm.

Enkelt forklart kan vi si at lavere dropp gjør det lettere å løpe med en naturlig løpeteknikk med en mer effektiv og raskere stegavvikling. Når du lander på mellomfot/forfot, bruker du mindre krefter på å bremse bevegelsen fra forrige steg, og desto mer av kreften på å komme deg framover. Denne formen for løping er skadeforebyggende og anbefales personer som løper mye. Samtidig vil en sko med mye dropp gjøre det lettere å løpe for en løper som lander på hæl. Skoens utforming gjør at steget avvikles ved at man ”ruller” framover mot skotuppen. Tidligere har mye dropp vært synonymt med høy vekt på skoene, men nye materialer og produksjonsmetoder har sørget for at du kan løpe i lette sko selv om de har mye dropp. 

De siste årene har det blitt veldig populært å løpe med sko med 0mm dropp, altså sko med samme høye foran og bak. En sko med lavere dropp vil gjøre det enklere for deg å lande på mellomfot/forfot og stegavviklingen vil skje raskere. Man bør imidlertid være ha en forsiktig tilnærming til 0mm dropp sko, ettersom det er en større belastning på løpmuskulaturen. Lavere dropp setter høyere krav til legger og akillessener, og det kan lett oppstå skader om du går rett fra en tradisjonell mengdetreningssko til 0mm dropp.

 

Demping

Løpesko som primært benyttes på asfalt kommer i varianter både med og uten særlig demping. En godt dempet sko er som regel bedre egnet til lengre turer, men vil ikke føles like rask og responsiv som en lettere sko med mindre demping. Hvor vant du er til å løpe, og hvor på fotsålen du lander, vil ha stor betydning for hvor mye demping du bør ha.

 

Dame- og herremodeller

De fleste modeller kommer i dame- og herremodeller, mens skoene hvor dette ikke er spesifisert er unisexmodeller. Som regel er dame- og herremodell så like at det ikke utgjør noen forskjell, og om du som dame sliter med å finne store nok sko, kan du fint velge en herremodell.

 

Materiale

Hva slags materiale skoen er laget av  vil være med å bestemme skoens egenskap. En løpesko som kommer i en modell med og uten vanntett membran, vil i en vanntett utgave gjerne oppleves som stivere og mindre følsom. Mengdetreningssko eller lettvekssko som er beregnet på asfalt er gjerne produsert i et luftig og pustende mesh-materiale, men disse ville raskt blitt ødelagt når man beveger seg i terrenget. Noen foretrekker en luftig sko, mens andre ønsker at den er varm og god. Vår erfaring er at det som regel blir varmt på beina når man løper, og det er behagelig å løpe i en sko som gir god lufting. Ikke bare unngår man svette føtter og risiko for gnagsår, men den luftige følelsen gjør også at skoen kjennes lettere og raskere!

 

Utvalget av sko

Skoene som er testet er blant de mest populære modellene på markedet. Vi skulle gjerne testet flere modeller, blant annet fra Hoka One og Brooks, men på grunn av sein levering er ikke modeller fra disse merkene med i denne runden. Linkene er satt opp til herre eller unisex-modeller, men artikkelen vil bli oppdatert med direkte linker til dameversjonene senere.

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

DEL
Kommentarer