muskelvekst
459
0

Treningsmetoder kan diskuteres opp og ned og fram og tilbake, og det som fungerer for deg trenger ikke fungere for andre. Men, treningsguru Gustavo Badell har likevel sin favoritt metode for å bygge STORE muskler, raskt!

Den Venezuelsk fødte kroppsbyggeren Gustavo Badell hadde deltatt i mer enn 30 IFBB (International Federation of Bodybuilders) konkurranser gjennom sin 15 år lange karriere. IFBB Bodybuilding er en egen konkurranseform der deltakerne konkurrerer i å oppnå størst mulig størrelse på alle kroppsdeler samtidig som de er i balanse og harmoni. Det skal ikke forekomme noen svake kroppsdeler og utrente muskler som gjør at det bryter helhetsinntrykket av en veltrent og velproporsjonert kropp.

Gustavo fikk det fantastiske kallenavnet “Frekin Rican”, så han gjorde tydelig inntrykk på kroppsbyggermiljøet. Gustavo har blant annet to tredjeplasser fra Mr. Olympia-konkurransen i 2004 og 2005 og regnes som en av de beste i sin klasse. Treningsprogrammet hans er noe utradisjonelt med svært langvarige økter og et høyt antall øvelser. Flere av øktene inneholdt opptil 36 sett og tok mer enn 2 timer å gjennomføre! Men til gjengjeld ga det resultater! Her gir vi deg et innblikk i treningsrutinene til Gustavo, så får du se om du klarer å gjennomføre det. Pass på at du bruker relativ lette vekter slik at du klarer å gjennomføre alle 32 settene.

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

 

Gustavo Badells treningsøkt for rygg

 

Gustavo Badells treningsøkt for bein

Les også: Slik blir du sterkere med effektive reps!

 

Kilde
Muscleandfitness.com

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer