helkroppsprogram
473
0

Programmet er beregnet for nybegynnere/middels trente, men kan enkelt justeres til alle som ønsker å følge programmet. Programmet er perfekt for deg som ønsker å trene hele kroppen i løpet av tre økter i uken.

Retningslinjer

Sørg for å gjennomføre øvelsene med riktig teknikk og ikke juks ved å slippe vekten ned. Tempoet skal være kontrollert og du skal løfte i en hastighet der du bruker ca. 2 sekunder på både den positive og negative delen av løftet.

Slik finner du vekten: Bruk øktene i den første uken til å eksperimentere deg fram til riktig vekt. Vekten skal være så tung at du akkurat klarer å løfte den siste repetisjonen i hvert sett. Etterhvert som du blir sterkere kan du gradvis øke motstanden. Øk for eksempel med 2,5kg hver gang.

Utskriftsvennlig versjon: Helkroppsprogram nybegynner: Dag 1

 

Utskriftsvennlig versjon: Helkroppsprogram nybegynner: Dag 2

 

Utskriftsvennlig versjon: Helkroppsprogram nybegynner: Dag 3

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer