149
0

Det sies at lykke ikke kan kjøpes for penger, men ingen kan nekte for at bra utstyr kan booste motivasjonen! Disse øreproppene kan virkelig hjelpe deg til å få mer ut av treningen!

Forskning viser at dersom du lytter til musikk når du trener, kan du oppnå en prestasjonsøkning på 10-15%! Musikk gir deg nemlig mye av den samme effekten som prestasjonsfremmende midler- helt lovlig.

Her er våre anbefaling til trådløse ørepropper:

 

Havit Earbuds – trådløse ørepropper

Løpeshop.no – 999,-

trådløse ørepropper test

Trådløse ørepropper (true wireless) har virkelig tatt store skritt de siste par årene. Endelig har både lyd, passform og batteritid gjort det mulig å lytte til musikk HELT uten irriterende ledninger som skal henge i veien. Kjente merkevarer som Jabra, Bose, JBL og Kygo har konkurrert om å overgå hverandre, men dessverre er prisen du må betale for trådløs lyd relativt høy.

Løpeshop er anerkjent og svært kvalitetsbevisst butikk med et stort utvalg av treningsutstyr. En av de beste tingene med Løpeshop er at de regelmessig tester mye av utstyret de selv velger å føre i sortimentet og å selge, og de kan dermed avgjøre om de ønsker å selge produktet i butikken, eller om de utelukker det fra sortimentet fordi det ikke holder mål. I 2018 satset Løpeshop på et mindre kjent merke innen sports ørepropper, nemlig Havit Earbuds! Disse øreproppene tar opp konkurransen med laaangt dyrere ørepropper, og innfrir på alle punkter.

Her får du:

 • Fyldig og god lyd! Nydelig bass og krystallklare toner.
 • Suveren passform! Disse sitter som støpt uansett hvor mye du “headbanger”!
 • LETTE! (En ørepropp veier 6g).
 • Nyeste Bluetooth 5.0 teknologien sørger for stabil tilkobling til telefonen eller klokke.
 • Genial oppbevaringseske som sørger for å lade opp øreproppene.
 • 3.5 timers spilletid fra øreproppene, men hele 18 timer med det trådløse etuiet!
 • Hurtigladning: 20 min lading gir 1 time spilletid.
 • Enkel betjening; skrus automatisk av og på, skift sanger og juster lyd underveis.
 • Støtter iOS stemmestyring (Siri)
 • Innebygget mikrofon for samtaler.
 • Vannavvisende og svettebestandig.

Når du får alt dette til under 1000kr, så er det vanskelig å komme unna at dette kanskje er årets beste sports ørepropper. Øreproppene kommer i tre ulike farger; svar, hvit, og svart/rød.

DEL

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer