Grønn kaffe
2227
0

Grønne kaffebønner er urøstede kaffebønner som inneholder klorogensyre. Klorogensyre forhindrer utskillingen av glukose i kroppen, og det øker stoffskiftet. Det medfører at overflødig fett ikke tas opp i kroppen, og fettforbrenningen i kroppens fettlager blir mer effektiv. Ettersom ekstraktet av grønne kaffebønner minsker opptaket av sukker, minskes også sultfølelsen.

 

green-coffee-infographic

Effekten av grønn kaffe ekstrakt:

  • Du går ned i vekt uten å anstrenge deg. Kaffebønneekstraktet øker din fettforbrenning med 60%, uansett om du endrer livsstil eller ikke
  • Du går ned i vekt på en sunn måte. Grønn kaffe er et 100% organisk produkt som inneholder den anbefalte daglige dosen av D-vitaminer, og det senker i følge studier også ditt kolesterolnivå.
  • Du går ned i vekt på en trygg måte. Grønn kaffe er helt fritt for tilsetningsstoffer og har gjennomgått kliniske studier.

 

Hvordan virker grønn kaffe ekstrakt?

Forskning viser at ekstrakt fra grønne kaffebønner kan hjelpe deg ned i vekt på to forskjellige måter og en av disse er økt bruk av kalorier, noe som også betyr økt fettforbrenning. Videre kan grønn kaffe ekstrakt blokkerer karbohydrater slik at de ikke tas opp i kroppen og lagres som energireserver i form av fett. Som du ser lenger ned i artikkelen er dette en effektiv slankeingrediens og flere populære tv-personligheter har også kalt grønne kaffebønner for fettforbrenneren som virker.

 

Grønn kaffe ekstrakt tilgjengelig i pilleform

Grønn kaffe Pure består av uristede kaffebønner der klorogensyren blir beholdt. Green Coffee har det høyeste innholdet av klorogensyre på markedet. Slik at Green Coffee pure vil øke stoffskiftet og hjelpe deg å oppnå hurtig vekttap med grønne kaffebønner slanking er mye lettere med Green Coffee pure. Les mer om grønn kaffe, også kjent som Green Coffee Slim eller Cafe vert under.

Kjøp her!

 

Klinisk bevist effektivt middel for vekttap

Du vil gå ned i vekt med ekstrakt av grønne kaffebønner

Ved det nasjonale møte for den amerikanske kjemiforeningen i San Diego ble studiet av grønne kaffebønners effekt på vektkontroll presentert: Testpersonene gikk i gjennomsnitt ned 17,5 kg på 22 uker

I en annen klinisk studie (Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal) gikk testpersonene i gjennomsnitt ned 7,7 kg ved hjelp av grønne kaffebønner ekstrakt og de forbrente 16% av kroppsfettet på kun 12 uker

Man kunne ikke finne noen farlige bieffekter av middelet. (Vinson, Burnham, and Nagendran, Diabetes Metab Syndr Obes. 2012; 5: 21–27.) Man fant heller ut at middelet hadde en kolesterolsenkende effekt.

 

DEL

Advertisement

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer