Fra overvekt til superform på 22 uker!
864
0

Fra overvekt til superform på 22 uker! Helt siden bildene av Niro De La Ruas utrolige forvandling begynte å spre seg på sosiale medier har alle lurt på: Hvordan gjorde han det?

Stor, tung og en vekt som viste 104 kg. 22 uker senere: et steinhardt muskelfjell på 87 kg med gullmedalje fra bodybuilding-konkurransen Norway Open rundt halsen.

 

Riktig ernæring og riktig kosttilskudd

– Jeg trente selvsagt veldig, veldig hardt under dietten, men jeg må si at riktig kosthold og kosttilskudd kombinert med blod, svette og tårer er nøkkelen til min suksess, sier Niro, som vanligvis jobber som naprapat på City Naprapati i Sandnes.

Det handler om å finne balansen med gode, sunne og ferske matvarer.

Deretter toppes effekten med effektive fettforbrennere og kosttilskudd som bevarer musklene.

 

Ikke vær redd for karbohydrater

Generelt er det er en overdrevet frykt for karbohydrater i samfunnet i dag. Det synes jeg er synd. Så lenge man passer på at kvaliteten er bra, så er det ingen fare. Selv spiser jeg mye ris, havregryn og søtpoteter, og har jo lykkes med å komme i bra form, sier Niro og ler. I kombinasjon med effektive kosttilskudd slipes formen enda et steg nærmere perfeksjon.

 

Slip bort underhudsfettet og bevar muskelmassen

Det er de små detaljene som tok meg til vinnerformen. Ripped burner er en virkelig effektiv fettforbrenner som også demper sulten, noe som gjorde det mye enklere for meg under dietten.

For å forbedre muskeloppbyggingen, bruker jeg i tillegg daglige BCAA XL og ZMA X90 for bedre søvn og restitusjon.

 

Her er kosttilskudene Niro De La Ruas brukte

 

2 x Ripd Burn, 60 caps
Kr: 149,-   Bestill her

 

 

 


BCAA XL
Kr: 339,-   Bestill her

 

 

 


2 x ZMA X90 

Kr: 269,-   Bestill her

 

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer