fonddation traning
945
0

Etter alvorlige ryggproblemer på kiropraktorskolen skapte Dr. Eric Goodman det banebrytende treningsprogrammet for å styrke baksiden av kroppen på en integrert måte samt lære utøveren hvordan hofteleddet skal brukes optimalt i forhold til strukturel trening.

Flere av verdens ledende eliteatleter har brukt systemet for å øke sin prestasjonevne.

 

I daglig bruk på klinikker verden rundt!

Du vil føle deg sterk og solid i din holdning etter noen måneder, etter et år er holdningen transformert. Som navnet tilsier er dette grunnleggende trening, og bør være på plass før all annen trening i et rehabiliterings og treningsopplegg.

Om du er fin i ryggen og nakken kan du fint gjøre øvelsene hjemme som forebyggende øvelser mot ryggplager

Foundation Training øvelser er utviklet for å lære kroppen din å bli sterkeste mulig og flytte den på måter naturen skapte den for. Mange profesjonelle og olympiske idrettsutøvere bruker denne teknikken og er store fans av dette arbeidet.

 

Slik utfører du noen av øvelsene

 

 

 

 

 

Kilde:
Foundation training
Verkstedet

DEL

Advertisement

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer