283
0

I disse Tinder-tider der et enkelt sveip er nok til å sette deg i kontakt med en mulig fremtidig partner, så har en ny studie avslørt at noe så simpelt som en diett kan gjøre deg mindre attraktiv!

 

11 minutter og 36 sekunder

Det er tiden du har til å gjøre et godt inntrykk på første date, i hvert fall om vi skal stole på resultatene fra en undersøkelse gjennomført på vegne av en populær dating app. Enda kortere tid har du når du bruker dating appen som Tinder, der alt som kreves er et enkelt sveip til venstre eller høyre.

Psykologer forklarer at moderne dating er tøft fordi det er et paradoks av valg. I dag er det så enkelt å møte nye mennesker at teknologien kan gjøre oss paralysert av alle valgene, og det gjør det vanskelig for oss å inngå forpliktelser. Med så mange single personer rundt omkring, vil vi alltid være bekymret for at den “neste” er bedre, og at han/hun kanskje står rundt neste hjørne. Dette gjør oss overveldet, misfornøyd og ensom.

Kanskje der det derfor vi bare avser 11 minutter til å gi et godt førsteinntrykk? I løpet av et par sveip kan vi treffe noen enda bedre?

tinder diett
Kjenner du igjen denne appen?

LIKER DU ARTIKKELEN?
LIK OSS PÅ FACEBOOK FOR MER.

Glutenfri problemet

Det skrives mye om gluten og det økende antallet mennesker med glutenintoleranse, men få hadde vell trodd at gluten skulle settes i sammenheng med dette. I undersøkelser på dating og avslag (ved dating forespørsler), er det noen svar som de fleste er enige om. Unngå for all del:

 • Å bli full
 • Sitt med nese ned i telefonen.
 • Ikke prat om eksen.
 • Ikke la deg begeistre av en søt kelner, etc.
 • Ikke stirr ut i luften som om du venter på at daten skal være over.

Nå, i følge en studie publisert i et seriøst vitenskapelig tidsskrift, kan det største hindret være at du faktisk er glutenfri. I studien som benyttet et falskt online dating program, ble glutenfrie menn oppfattet som:

 • Krevende
 • Pirkete
 • Kontrollerende
 • Klagende
 • Dømmende
 • Feminine

Så, hvis du faktisk strever med at du har glutenintoleranse, da fortjener du et klapp eller to på skulderen. Og du som avser en person på grunn av glutenallergi, bør du kanskje revurdere hva som er viktig her i livet. Det eneste positive er at den samme undersøkelsen kunne avsløre at personer som unngikk gluten også ble rangert av datene som:

 • Sunne
 • Selv-disiplinerte
 • Energiske

 

Hva kan du gjøre med det?

Tja. Dersom det stemmer at du kun har 11 minutter og 36 sekunder til å gjøre et godt inntrykk på første date, så trenger du ikke nødvendigvis å plumpe ut med at du er glutenintolerant i løpet av disse minuttene. Det er forhåpentligvis mye annet å prate om. Ønsker du imidlertid å fremstå som en supert på gluten, kan du oppdatere kunnskapen ved å lese denne saken.

Og for deg som ønsker mer energi og kraft i hverdagen, og kanskje ønsker å føle deg litt mer mann kraftig testobooster for å øke testosteronnivået, da kan det anbefales å prøve en !

 

Kilde
Shugart, Chris. (2018). Tip: This dietary choice turns women off. T-Nation.com

DEL

Advertisement

Annonse

Torbjørn har en treningsbakgrunn han gjerne skulle vært foruten, men som han nå bruker for å motivere andre til å trene smartere og bedre. Etter 15 år som sterkt treningsavhengig, vet han hvordan det kjennes å miste kontrollen over treningen. Kombinert med en bakgrunn fra idrett- og biologistudier, samt PT-utdanning og sertifisering fra Precision Nutrition, så har han i dag en solid base for å uttale seg om trening og ernæring.
Kommentarer