853
0

Ønsker du gå ned i vekt men syns det er vanskelig å følge krevende dietter? Du er ikke alene om dette! Det kan av og til føles håpløst å ta av de ekstra kiloene samtidig som kroppen skriker etter noe godt, eller sulten tar over!

Heldigvis finnes det et effektivt hjelpemiddel som reduserer sult og søtsug, noe som gjør det langt enklere å spise mindre og sunnere slik at du oppnår energiunderskudd og går ned i vekt.

Rask vektnedgang uten å plages med sult & søtsug

Royal Burner er et bestselgende kvalitetsprodukt som er utviklet for å gjøre veien mot vektreduksjon enklere. Royal Burner inneholder en unik kombinasjon av fettforbrennende og appetittreduserende virkestoffer som sammen jobber for å gi best mulig effekt.

Vi har testet produktet med en testperson i slutten av 20 årene som gikk på Royal Burner i 3 måneder, sammen med trening to ganger i uken og et normalt kosthold. Vi ønsket å teste produktets effekt så han spiste når han følte seg sulten eller hadde lyst på noe. Dette for å se om produktet faktisk var til hjelp, resultatet kan du se her:

Bestill Royal Burner her

Hvordan fungerer produktet?

Ingen slankepille kan gjøre jobben alene, og for å oppnå en varig og sunn vektreduksjon, krever det også endringer i kostholdet. Men, Royal Burner kan hjelpe deg ved å gjøre jobben langt enklere. Virkestoffene i Royal Burner er nøye utvalgt for at de hver og en sammen skal gi deg størst mulig effekt uten noe form for ubehag, samtlige ingredienser har bevist effekt.

Glucomannan
Et unikt virkestoff som utvider seg opp til 200 ganger sin egen vekt i magesekken og på den måten reduserer sultfølelsen. Glucomannan er det eneste virkestoffet godkjent for slanking av EUs ekspertpanel for matsikkerhet!

Grønn kaffeekstrakt
Øker forbrenningen og forebygger opptak av karbohydrater som omdannes til fett.

Vitamin B3
Vitamin B3 er viktig for å opprettholde kroppens stoffskifte og bygger opp fettsyrer og hormoner som er viktig for at kroppen skal fungere optimalt. Vitamin B3 er en essensiell bestanddel i to hjelpeenzymer som inngår i ca. 150 ulike reaksjoner i kroppen.

Bringebær ketoner
Påvirker et hormon i kroppen som kalles adiponectin som brenner fett og reduserer appetitten. Bringebærekstrakt har vist seg fordelaktig for å reduserer sultfølelsen uten at du føler deg kraftløs.

Krom
Sørger for å regulere blodsukkeret, redusere søtsuget og å  bidra til at karbohydrater og fett blir omdannet til energi i cellene, istedenfor at det lagres som fett.

Jod
Avgjørende for å opprettholde kroppes naturlige forbrenning, det kan øke energinivået å motvirke lavt stoffskifte.

kosttilskudd slanking

 

Kom i gang nå!

Når det kommer til vektnedgang er det for gjort å utsette det, men beste måten å komme i gang er bare å hoppe i det! Royal Burner selges kun av Vita Pura og er å kjøpes her:

Kjøp Royal Burner

 

Optimale resultater med riktig kosthold

For å oppnå optimale resultater er det viktig at du er i bevegelse men det absolutt viktigste er å legge om kostholdet, så her har vi samlet det vi mener er de beste diettene:

Trening og bevegelse

Bevegelse skal absolutt ikke undervurderes, og trening er å anbefales. Her har du noen forslag på treningsprogrammer du kan følge:

DEL

Advertisement

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer