Pille
720
0

CLA er en fettsyre som finnes naturlig i kjøtt og meieriprodukter, og har blitt bevist i mange studier for å fremme fett tap og er pr dags dato en av de mest effektive og populære kosttilskudd for vekttap, og noen mener at det også kan ha andre helsefordeler.

CLA har den unike effekten at den øker utskillelsen av fett fra fettdepotene i kroppen din og setter fart på forbrenningen. Samtidig har CLA en muskeloppbyggende effekt. CLA bidrar til at lagret fett brukes som energi for musklene, samtidig som den hindrer opplagring av fettet i kroppen. CLA er sannsynligvis verdens mest dokumenterte slankeprodukt. Studier har vist at CLA øker forbrenningen opptil 5-10 ganger i forhold til den normale forbrenning.

 

Hvordan virker CLA?

Den biologiske aktiviteten av CLA ble først oppdaget i 1987 av et team med forskere, som demonstrerte at det kan bidra til å bekjempe kreft i mus.

Senere fant andre forskere ut at CLA også redusere fettprosenten.
Fordi fedme var et økende problem over hele verden, og folk var mer interessert i CLA som en potensiell “slankepille” har det blitt studert ganske omfattende rundt CLA og det har blitt funnet en rekke mekanismer som virker mot fedme.

CLA 2

CLA er med på å styre og virke inn på fettlagringen i kroppen. Og gjør så kroppen gir slipp på det ekstra lagrede fettet! Forskningen har vist oss at CLA hjelper på å redusere kroppens fettprosent og virker inn på kroppens evne til å beholde muskler når man går ned i vekt.

Kort sagt: I studene har CLA viste signifikant reduksjon av fettlagre og det har også vist mange andre forskjellige biologiske effekter.

 

CLA øker forbrenningen opptil 5-10 ganger

CLA  finnes naturlig i kjøtt og meieriprodukter, men skal du få kroppen til å gi slipp på det ekstra lagrede fettet rundt mage, rumpe og lår trenger de aller fleste av oss en større mengde CLA enn det som normalt lar seg innta igjennom vanlig kosthold

Skal du få i deg en virkningsfull dose per måltid må du innta mer enn 3 liter H-melk for å nå målet om 700mg CLA. Det sier seg selv at dette ikke er forenelig med vektnedgang. En døgndose Proteinfabrikken CLA inneholder hele 3000mg CLA!

 

Proteinfabrikken CLA – Kjøp her

 

Banebrytende oppdagelser i senere tid

Nå har forskere vist at den også stimulerer ditt immunforsvar ved å øke produksjonen av hvite blodlegemer og antistoffer. CLA har også antioksidant effekt. Denne er sterkere enn både E og C-vitamin.

CLA har vist seg å være et meget interessant tilskudd for idrettsutøvere og personer som slanker seg, rett og slett fordi det virker.

CLA sine effekter kan oppsummeres slik: det hjelper til med å bygge opp muskulatur, det hjelper på reduksjon av kroppsfett og det øker forbrenningen.

DEL

Annonse

André Hefner startet opp Hardworkout i 2013 under sine Personlig trener studier hos Actvie Education. Han begynte å trene vekter allerede som 15 åring og har vært stamgjest på treningsstudioet siden den gang. I tilegg til PT utdannelsen har han også kostholdsveiledningsstudier bak seg. André har et glødende engasjasment for trening og ønsker å kunne videre formidle sin kunnskap til andre.
Kommentarer